Un bărbat condamnat pentru omor în România a zguduit Germania. „El a ucis-o pe mama mea”

Un bărbat condamnat pentru omor în România a zguduit Germania. „El a ucis-o pe mama mea”

FOTO Arhiva Adevărul

Bărbatul este din Huşi, judeţul Vaslui. În urmă cu aproximativ opt ani, bărbatul din Huşi a fost condamnat la şase ani de puşcărie, pentru omor. Acum, presa din Germania notează că bărbatul este suspectat pentru o nouă crimă.

Un bărbat din Huşi, judeţul Vaslui, este suspectat că a comis o crimă, în Germania, omorând-o pe o femeie de 49 de ani, care îşi schimbase viaţa pentru el. Individul a fost condamnat în trecut pentru crimă, la Iaşi, dar a fost pus în libertate după trei ani.

Detalii şocante au fost publicate de presa din Germania. Bărbatul în vârstă de 46 de ani i-ar fi tăiat gâtul iubitei sale, tot româncă, după care a mers zeci de kilometri cu cadavrul femeii pe bancheta din spate a maşinii. 
 
Pe 15 iulie, presa locală din Germania a relatat faptul că, pe Autostrada A81, lângă Stuttgart, Poliţia a oprit un autoturism în care se afla cadavrul unei femei de 49 de ani şi că şoferul avea gâtul secţionat.
 
„Un bărbat de 46 de ani şi-a ucis fosta iubită pe insula Reichenau de pe lacul Konstanz şi s-a rănit critic în timp ce fugea. Potrivit anchetei, el a dus corpul femeii de 49 de ani pe bancheta din spate a unei maşini, pe Autostrada 81. După cum Poliţia şi procurorii au fost anunţaţi, anchetatorii au descoperit maşina la scurt timp după intersecţia Engen (districtul Konstanz). Suspectul se rănise atât de grav încât nu mai putea fi abordat. El a fost dus la un spital cu un elicopter de salvare”, relatează publicaţia „Stuttgarter Zeitung”.
 

„El a ucis-o pe mama mea”

Oamenii legii au demarat cercetările, pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat. Rudele femeii ucise spun că românul în vârstă de 46 de ani este cel care ar fi comis crima.
 
„Mătuşa mea a povestit că nu s-a auzit vreun strigăt de ajutor sau altceva. Mai apoi, am înţeles că el, după ce i-a tăiat gâtul mamei mele, a urcat-o în maşină şi a plecat pe autostradă, către Stuttgart. A fost oprit de Poliţie, iar, când l-au tras pe dreapta, agenţii au constatat că s-a tăiat şi el la gât. A fost luat cu un elicopter şi dus la spital, unde a fost pus sub comă indusă. Am înţeles de la Consulat că, acum, Aurel Prodan e în afara oricărui pericol, dar că nu poate vorbi, din cauza tăieturii la gât. El este cel care a ucis-o pe mama mea”, spune Adelina Vizitiu, fiica femeii ucise, potrivit bzi.ro. 
 
În urmă cu aproximativ opt ani, bărbatul din Huşi a fost condamnat la şase ani de puşcărie, pentru omor. A fost pus în libertate după trei ani, mai notează bzi.ro. 
 

Vă recomandăm să citiţi şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările