VIDEO Un autocamion cu 15 tone de şrot de soia s-a răsturnat pe o stradă din Bârlad

VIDEO Un autocamion cu 15 tone de şrot de soia s-a răsturnat pe o stradă din Bârlad

Detaşamentul de Pompieri Bârlad intervine marţi, 20 august, pe strada Republicii din municipiu pentru asigurare măsuri de securitate la incendiu în cazul unui accident rutier, în care a fost implicat un autocamion.

Ştiri pe aceeaşi temă

Accidentul s-a produs pe sensul de mers spre Drumul European 581. Un şofer de autocamion din Republica Moldova, care transporta peste 15 tone şrot de soia, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat perpendicular pe şosea, blocând circulaţia. 

Capul tractor s-a răsucit complet, iar rezervoarele în care se aflau peste 600 litri motorină s-au spart, combustibilul scurgându-se pe carosabil. 

Detaşamentul de pompieri intervine cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă cu modul de descarcerare şi şase subofiţeri. Pompierii bârlădeni acţionează pentru degajarea carosabilului, curăţarea şi spălarea acestuia.

Cu ajutorul unei macarale de mare capacitate se încearcă degajarea autotrenului de pe şosea. Acţiunea este şi în plină desfăşurare.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: