Un adolescent din Vaslui şi-a violat bunica pentru că bătrâna n-a avut să-i dea 100 de lei: „Tatăl lui m-a sunat din Germania şi a spus să nu-l iert“

Un adolescent din Vaslui şi-a violat bunica pentru că bătrâna n-a avut să-i dea 100 de lei: „Tatăl lui m-a sunat din Germania şi a spus să nu-l iert“

Bătrâna violată la Vaslui FOTO Ştirile Pro TV

O femeie de 80 de ani din Vaslui a fost violată de nepotul în vârstă de 17 ani. Adolescentul a fost nemulţumit că bătrâna n-a avut să-i dea câţi bani i-a cerut.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bătrâna spune că a fost violată de nepot şi abandonată în propria casă. Deşi a strigat după ajutor, vecinii n-au auzit-o şi au găsit-o abia a doua zi dimineaţă, în stare de şoc. 

Femeia locuieşte singură într-o casă din localitatea Ivăneşti, iar nepotul la o mătuşă din vecini, care-l îngrijeşte în lipsa părinţilor plecaţi la muncă în străinătate.

Bătrâna era vizitată de nepot doar când adolescentul avea nevoie de bani. Ultima oară i-ar fi cerut 100 de lei, iar bunica lui n-a avut să-i dea întreaga sumă.

„A zis să îi dau bani. ”Nu am cât vrei tu”. Am luat portofelul şi i l-am dat, să scap. M-a trântit pe pat. Nu mai zic nimic... Nu am putut să scap. Tatăl lui m-a sunat din Germania şi a spus să nu îl iert nici eu, nici surorile lui. Ce a făcut, să tragă pedeapsa. Nu l-am crezut în stare. Eu l-am crescut şi uite ce am păţit de la nepotul meu”, a declarat femeia pentru Ştirile Pro TV.
 
Adolescentul a fost ridicat de poliţişti din casa mătuşii şi a fost arestat preventiv.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: