Tragedie într-un sat din Vaslui. Doi bărbaţi au murit intoxicaţi într-o fântână

Tragedie într-un sat din Vaslui. Doi bărbaţi au murit intoxicaţi într-o fântână

Doi bărbaţi şi-au pierdut viaţa joi dimineaţă în comuna vasluiană Ghrgheşti, în timp ce încercau să cureţe o fântănă, intoxicându-se cu gaze de la pompa folosită pentru a scoate apa.

Mai bine de o oră au încercat cadrele medicale de la Ambulanţă să îi readucă la viaţă pe cei doi bărbaţi, însă, din păcate, aceştia nu au răspuns manevrelor de resuscitare.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, proprietarul fântânii, un bărbat de 45 de ani a intrat în fântână pentru a o curăţa, fiind ajutat de un consătean de 54 de ani. La un moment dat, pe fondul gazelor emanate de pompa cu benzină, folosită la scoaterea aperei, bărbatul şi-a pierdut cunoştinţa. Imediat a coborât după el în fântănă, pentru a-l salva, bărbatul de 54 de ani. Însă şi acesta a fost răspuns de gazele emanate. Un al treilea bărbat dându-şi seama de pericol, a scos pompa din fântână, alertând totodată autorităţile.

La faţa locului, s-a deplasat un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, care i-a scos pe cei doi bărbaţi din fântână şi i-a predat echipajele echipajelor medicale pentru efectuarea manevrelor e resuscitare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările