Trafic blocat pe Drumul European 581, în apropiere de Crasna. Un autocamion încărcat cu nisip s-a răsturnat

Trafic blocat pe Drumul European 581, în apropiere de Crasna. Un autocamion încărcat cu nisip s-a răsturnat

Un autocamion încărcat cu nisip s-a răsturnat sâmbătă dimineaţa pe DE 581, în judeţul Vaslui, în apropiere de Crasna. Traficul este blocat pe ambele sensuri de mers.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE: Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, traficul în zona accidentului s-a reluat însă pe un singur sens de mers,

Ştire iniţială: Două echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă intervin la accidentul ce s-a produs pe raza localităţii Şapte Case. La sosirea echipajelor de intervenţie, la faţa locului a fost găsit un autovehicul încărcat cu nisip, răsturnat perpendicular pe DE 581, şoferul fiind rănit. După acordarea primului ajutor medical, conducătorul autovehiculului a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, acesta fiind diagnosticat cu traumatisme cranio faciale şi toraco abdominale.

Au fost asigurate măsurile PSI la faţa locului, iar în acest moment, ISU Vaslui acţionează cu două autospeciale, dintre care una pentru descarcerare grea, pentru a deschide traficul rutier cel puţin pe un sens.

Au fost aduse mai multe utilaje (buldoexcavatoare) pentru a îndepărta nisipul de pe DE 581. De asemenea, este  aşteptată o automacara de mare capacitate pentru a putea ridica autovehiculul de mare tonaj de pe şosea. Intervenţia este una dificilă şi de durată, anunţă reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările