Toţi locuitorii judeţului Vaslui obligaţi să poarte mijloace de protecţie la nivelul feţei: „Nu este obligatoriu să fie măşti medicinale”

Toţi locuitorii judeţului Vaslui obligaţi să poarte mijloace de protecţie la nivelul feţei: „Nu este obligatoriu să fie măşti medicinale”

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui a decis ca începând de luni, 6 aprilie, toţi cetăţenii din judeţul Vaslui să poarte mijloace de protecţie la nivelul feţei atunci când ies în spaţiul public.

Ştiri pe aceeaşi temă

Întrunit sâmbătă, 4 aprilie, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui a emis o nouă hotărâre, a unsperezecea, privind combaterea răspândirii noului coronavirus, SARS-COV2. 

”Începând de luni, 6 aprilie 2020, se impune pentru toţi cetăţenii judeţului Vaslui purtarea mijloacelor de protecţie a gurii şi a nasului în spaţiile publice, precum spaţii comerciale, pieţe, instituţii publice, şantiere, gări, autogări etc. Aceste mijloace sunt menite să-i protejeze pe cei din jur, în cazul în care o persoană ar putea fi infectată, dar fără să prezinte simptome. Nu este obligatoriu ca aceste mijloace de protecţie să fie măşti medicinale. Pot fi folosite eşarfe, măşti din pânză, sau orice alte tipuri de protecţie care să acopere nasul sau gura”, se menţionează în hptărârea adoptată pe 4 aprilie de CJSU Vaslui.

Până în prezent, în judeţul Vaslui, 11 persoane au fost confirmate COVID-19.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: