Top 10 bancuri la restaurant. Ce sunt fructele de pădure în viziunea unui cioban

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Întâmplările din restaurante au fost transformate, de-a lungul timpului, în veritabile bancuri. Vă prezentăm o selecţie de bancuri pe această temă. Dacă ştiţi şi voi glume similare le puteţi scrie la secţiunea comentarii.

1. Un restaurant foarte elegant. Unul dintre clienţi şi-a legat şerveţelul la gât. Şeful de sală cheamă ospătarul şi îi spune:

- Atrage-i, te rog, politicos, atenţia, că aici nu se obişnuieşte aşa ceva!
Ospătarul se duce la client şi-l întreabă prietenos:
- Ce doriţi, ras sau tuns?

2. Soţul şi soţia la restaurant serveau cina. Ajung la desert. Soţul:
- Nu mai pot!
Soţia:
- Ştiu că eşti impotent, dar taci şi mănâncă!

3. Doi ciobani merg la un restaurant mediteranean. După ce citesc meniul îl întreabă pe chelner:
- Domnule dragă, ce îs acelea fructe de mare?
- Caracatiţă, calamar, rac, creveţi, răspunde chelnerul.
- Apoi, bag de seamă, zice unul dintre ciobani, după cum zici dumneata, vulpea, ursul şi lupul îs fructe de pădure!

4. Un tip care mânca la un restaurant cheamă chelnerul:
- Gustă, te rog, supa.
Chelnerul, confuz, întreabă:
- Este supa prea caldă?
- Gustă supa!
- Este supa prea rece?
- Gustă supa!
- A intrat o muscă în supă?
- Gusta supa!
Chelnerul, obosit de ghicit, cedează.
- Bine, bine, gust supa. Unde-i lingura?
- Aha!

5. Clientul către ospătar:
- Nu-mi plac surprizele, aşa că vă zic de acum: am numai 50.000 la mine. Ce-mi recomandaţi?
- Un alt restaurant.

6. La un restaurant soseşte un client. Apare ospătarul la masă şi clientul comanda o halbă de bere. Aduce ospătarul berea şi în ea este o muscă.
- Ospătar, în berea mea este o muscă.
- Ce zgârcit sunteţi, câtă bere credeţi că poate bea o muscă?

7. Un tip intră într-un local şi îi spune chelneriţe:
− Vreau un sandviş cu o felie de pâine albă, una de pâine neagră şi una de pâine integrală, prăjite mediu. Pune şuncă şi brânză pe stratul de jos, puiul, frunza de lăptucă şi roşia pe stratul de sus. Pune maioneză pe fiecare strat, taie cojile şi taie-l în patru, cu câte o felie de murătură pe fiecare şi o scobitoare care să ţină la un loc fiecare sfert. Ai înţeles?
− S-a făcut, zise chelneriţa.
Apoi strigă spre bucătărie:
– Un sandviş pentru un arhitect!… Aduc şi planurile imediat!

9. ANPC-ul în inspecţie la restaurantul chinezesc:
– Am auzit că aveţi şobolani!
– Da, dar şi orezul este foarte gustos…

10. Un amic de-al meu, patronul unui restaurant, se plânge la mine:
– Nu mai ştiu ce să fac, afacerea merge foarte prost, am de toate, preţuri rezonabile, dar clienţi – ioc!
– Dar oglindă mare la baie, cât mai mare, pentru selfie,… ai?
– Nu…
– Păi vezi!
 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite