Taţii-Fritzl de România. Brutele care şi-au transformat fiicele în amante şi au devenit taţi ai propriilor nepoţi

Taţii-Fritzl de România. Brutele care şi-au transformat fiicele în amante şi au devenit taţi ai propriilor nepoţi

Topală Petrică (Bogdăneşti) a făcut trei copii cu propria fiică. Minorii au fost preluaţi de Protecţia Copilului

Relaţii sexuale bolnave consumate între taţi şi propriile fiice au scandalizat de-a lungul anilor opinia publică. În multe dintre cazuri, în urma relaţiilor incestuoase au rezultat copii, recordul fiind înregistrat în judeţul Vaslui, unde doi bărbaţi au conceput câte trei copii cu propriile fiice.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ştefan Fruză, din localitatea Valea Grecului, şi Petrică Topală, din Bogdăneşti sunt cei doi vasluieni care, ani la rând, şi-au transformat fiicele în amante şi au continuat relaţiile incestuase deşi amândoi au fost condamnaţi după naşterea primilor doi copii, în urma relaţiilor cu fiicele. 

Cele două cazuri de incest par trase la indigo şi s-au consumat aproape în acelaşi interval de timp. 

Trei copii cu propria fiică, două condamnări pentru incest

Relaţiile incestuoase dintre Ştefan Frunza şi fiica sa au ieşit la iveală in 2004. Atunci, soţia barbatului i-a reclamat pe cei doi la politie, dupa ce Frunza a alungat-o de acasă hotarând ca fiica lui sa-i fie nevastă. În urma cercetărilor, anchetatorii au constatat că barbatul întretinea relatii sexuale cu fiica sa încă din 2000. Mai mult, fiica lui, care atunci avea 25 ani, avea doi copii, iar in urma analizelor AND s-a constat că sunt făcuti cu propriul ei tată. 

Cei doi copii rezultaţi în urma relaţiilor incestuoase au fost preluaţi de reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui şi daţi in plasament unor asistenti maternali. La un an dupa ce a ieşit la iveala toată povestea, în 2005, Ştefan Frunză a fost condamnat pentru incest la patru ani de închisoare cu executare, iar fiica lui, Carmen, pentru ca a fost de accord sa întreţină relaţii sexuale cu propriul tata, a fost condamnată la doi ani de inchisoare, cu suspendare.

Ştefan Frunză a fost eliberat condiţionat din închisoare în 2007. Odată ajuns acasă, la Valea Grecului, bărbatul a reluat relaţiile cu propria fiică. Doi ani mai târziu bărbatul a ajuns din nou după gratii, după ce soţia sa l-a surprins în flagrant în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu fiica sa. I-a reclamat la Poliţia din nou, iar în timpul cercetărilor, anchetatorii aveau să constate că fiica acestuia era însărcinată cu cel de-al treilea copil, tatăl fiind tot Ştefan Frunză. Judecat pentru a doua oară pentru incest, Frunză a fost condamnat la o nouă pedeapsă de patru ani de închisoare, la care s-a adăugat un spor de aproape doi ani.Tatăl incestuos a fost eliberat din închisoare în 2011, după ce judecătorii vasluieni i-au contopit cele două condamnări.

Sultanul de la Bogdăneşti: bunic şi tată pentru trei copii

Cel de-al doilea incest care a scandalizat România s-a petrecut în comuna vasluiană Bogdăneşti, unde tatăl incesuos, asemenea celui de la Valea Grecului, a continuat să întreţină relaţii sexuale cu propria fiică, cu care avea doi copii, deşi avea o condamnare la activ pentru incest. 

Petrică Topală este cunoscut drept ”Sultanul de la Bogdăneşti”. Tot satul ştia că întreţine relaţii sexuale cu fiica sa, însă nimeni nu îndrăznea să-l reclame la Poliţie. A ajuns după gratii abia după ce fiica sa a născut cel de-al treilea copil, rezultat în urma relaţiilor incestuoase. 

Petrică Topală a fost condamnat pentru prima dată pentru incest în 2006, pe când avea 49 de ani. Judecătoria Bârlad l-a condamnat la patru ani de închisoare, cu executare, însă, ulterior, în calea de atac, Tribunalul Vaslui a dispus suspendarea executării pedepsei. În urma cercetărilor, în baza probelor ADN, s-a stabilit că fiica bărbatului, în vârstă de 25 de ani, avea cei doi copii  concepuţi cu propiul tată. La rândul ei, tânăra a fost condamnată la doi ani de închisoare cu suspendare pentru incest.

Deşi, prin hotărârea judecătorească i s-a interzis să se mai apropie de fiica sa, Topală a continuat să locuiască împreună cu aceasta şi să întreţină în continuare relaţii sexuale cu ea. După ce a născut şi cel de-al treilea copil, Daniela, fiica lui Topală, a fugit de acasă, împreună cu copiii. Alertate autorităţile au deschis o nouă anchetă. În urma testelor ADN, s-a stabilit că şi cel de-al treilea copil al femeii este conceput tot cu tatăl său. Arestat preventiv, Topală a fost condamnat la patru ani de înshisoare cu executare.


Incestuosul din Timiş: s-a sinucis după ce şi-a lăsat fiica gravidă a doua oară

Un alt caz de incest scandalos s-a petrecut tot la începutul anilor 2000, în localitatea Pesac, din judeţul Timiş. Vasile Coman a ajuns în vizorul anchetatorlor în anul 2001, după ce fiica sa a născut un copil, iar probele ADN au indicat că el este tatăl copilului. În faţa poliţiştilor bărbatul şi-a recunoscut faptele, punând totul pe seama unei confuzii, susţinând că a întreţinut relaţii sexuale cu fiica sa, crezând că în pat se află nevasta.

Iniţial, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare au dispus neînceperea urmăririi penale împotriva acestuia, invocând că bărbatul are discernământul diminuat şi că "există una din cauzele care înlătura caracterul penal al faptei şi anume eroarea". Ulterior, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timişoara a decis redeschiderea dosarului iar Coman a fost condamnat la trei ani şi două luni închisoare cu executare. 

După eliberarea din închisoare, bărbatul şi-a reluat relaţiile cu fiica sa, pe atunci în vârstă de 21 de ani. În noiembrie 2006, bunica şi mama tinerei au constatat că aceasta era din nou însărcinată, medicii stabilind că sarcina are peste şapte luni. Tânăra a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu tatăl ei, de frică, acesta ameninţând-o cu bătaia. Poliţiştii au declanşat din nou o anchetă, însă Vasile Coman nu a mai apucat să fie pus sub acuzare fiind găsit spânzurat în podul casei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările