Tatăl i-a testat virginitatea cu degetul: cazul revoltător al unei fetei care a fost abuzată şi biciuită de părintele ei pentru că a vrut să înveţe în loc să muncească

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Minora a fost dată în grija bunicii
Minora a fost dată în grija bunicii

Un bărbat de 46 de ani, din localitatea vasluiană Simila, este acuzat că şi-ar fi agresat fizic şi sexual fiica de 15 ani, însă este cercetat în stare de libertate de autorităţile judiciare. Reprezentanţii Protecţiei Copilului au anunţat că vor solicita miercuri ordin de protecţie pentru fată, împotriva tatălui cu comportament tiranic.

Specialiştii Protecţiei Copilului s-au deplasat locuinţa familiei unde abuzurile au fost reclamate chiar de fata de 15 ani. Având în vedere că tatăl s-a reîntors în familie, după ce procurorii au decis cercetarea sa în stare de libertate, cei de la Protecţia Copilului au mers în familie pentru a găsi soluţii în vederea securizării minorei.

Copila, traumatizată psihic, prezenta urme de violenţă pe corp, fiind lovită de tată cu biciul pe spate şi cu piciorul în gură pentru că a refuzat să meargă să muncească pe câmp, ea având de învăţat. 

Minora este cunoscută la şcoala drept o elevă silitoare şi foarte cuminte. Ea a povestit anchetatorilor şi psihologilor că agresiunile tatălui erau frecvente în familie. Victimă a furiei tatălui cădea de multe ori şi mama, care era agresată inclusiv în prezenţa copiilor. Bărbatul de 46 de ani este cunoscut cu o fire impusivă şi agresivă, având la activ o condamnare pentru lovituri cauzatoare de moarte, victima fiind socrul său.

Minora, care la sfârşitul săptămânii trecute nu a mai îndurat umilinţa şi agresiunile tatălui, reclamându-l la Poliţie, a povestit anchetatorilor că în urmă cu un an, tatăl a vrut să o verifice dacă mai este virgină, agresând-o cu degetul. Deflorarea parţială a fost confirmată de medicii legişti.

Pentru a-i asigura un climat de siguranţă, reprezentanţii Protecţiei Copilului au decis ca, până la finalizarea anchetei, minora sa locuiască alături de bunica sa. Specialiştii au apreciat că preluarea fetei într-un centru de specialitate ar traumatiza şi mai mult minora. De asemenea, ea va fi inclusă, alături de mama sa şi de ceilalţi nouă fraţi minori, într-un program de consiliere psihologică. În plus, reprezentanţii DGASPC au anunţat vor solicita judecătorilor emiterea unui ordin de protecţie, prin care tatălui să îi fie interzis să se mai apropie de fiica sa.

”Separarea minorei de familie în condiţiile actuale ar putea fi percepută de către aceasta ca pe o pedeapsă pentru relatarea conduitei tatălui său, fiind astfel o dublă traumă, care ar putea dăuna dezvoltării sale armonioase. Din aceste considerente, la acest moment, soluţia cea mai protrivită în interesul superior al copilului este aceea de a rămâne în cadrul familiei extinse, în care a fost deja securizată, şi de a o menţine în mediul său de apartenenţă, respectiv şcoală, prieteni, rude. Fata nu a greşit cu nimic, fiind totodată inclusă într-un program de consiliere psihologică”, au precizat reprezentanţii DGASPC Vaslui.

Te-ar putea interesa:

„Nea Traian mă obliga să-i fac sex oral. Am fost nevoit să-i spăl nevasta în zona organelor genitale“. Mărturiile unui tânăr din dosarul stăpânilor de sclavi

Elevi trimişi acasă de directorul şcolii pentru că aveau părul lung: „Capacitatea psihică încă e determinată de cum arăţi“

Rimaru din trupa hip-hop R.A.C.L.A., acuzat de hărţuire de numeroase femei: „M-a întrebat cum îmi permit să nu îi răspund pe Facebook şi m-a scuipat“

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite