Tânăra rănită într-un cumplit accident în timp ce se întorcea cu familia din Grecia a murit în spital. Şoferul băut a omorât şase oameni şi a lăsat orfan un copil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raluca Moişanu era un apreciat manager IT în Iaşi FOTO Facebook
Raluca Moişanu era un apreciat manager IT în Iaşi FOTO Facebook

Una dintre femeile rănite grav în urma accidentului produs în noaptea de 29/30 iunie pe drumul European 581, pe raza localităţii Bădeana, a murit după o săptămână. Este vorba de tânăra de 34 de ani, care se întorcea alături de familie şi prieteni din concediul petrecut în Grecia.

Vestea morţii Ralucăi Moişanu a fost dată de apropiaţii acesteia pe reţelele de socializare. Tânăra fusese transportată în stare gravă la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, prognosticul medicilor fiind unul rezervat. Moartea tinerei adânceşte tragedia care a lovit aceasta familie, soţul femeii murind în teribilul accident, singura supravieţuitoare fiind fiica acestora, o fetiţă de 13 ani.

Cei doi soţi sunt deplânşi ce toţi cei care i-au cunoscut. Raluca şi soţul ei, Cătălin, lucrau în domeniul IT, fiind manager de top în Iaşi. Petrecuse concediul alături de fetiţă şi o altă familie din Iaşi în Grecia. În noaptea de 29/30 iunie se întorceau spre casă, la Iaşi. La mai puţin de 100 de kilometri de casă, drumul le-a fost curmat de un şofer beat, care gonea nebuneşte pe şosea, alături de prietenii cu care se întorcea de la discotecă. 

Primele concluzii ale medicilor legişti, în urma efectuării necropsiei, arată că şoferul care a provocat carnagiul avea o alcoolemie de 1,30 g alcool pur în sânge. În cazul celorlalţi doi conducători auto care au avut neşansa de a apărea pe sosea în faţa tânărului teribilist, rezultatele au indicat că nu au consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

Bogdan Topriceanu se afla la volanul unui autoturism Audi, împreună cu un prieten din sat şi trei adolescente dintr-un sat vecin. Cei doi se întorceau sâmbătă noaptea de la discotecă din Bârlad, după ce toată noaptea s-au plimbat de la un club la altul.

Tinerii goneau nebuneşte pe şosea întrecându-se cu un alt grup de prieteni care se afla într-o altă maşină. Aceştia depăşeau orice maşină întâlnită în trafic. La un moment dat, Topriceanu a depăşit un autoturism în care se aflau doi soţi din Bulgaria, a pătruns pe contrasens intrând în plin în maşina în care se aflau cele două cupluri din Iaşi, care se întorceau din vacanţa petrecută în Grecia.

Patru dintre cei cinci tineri din Galaţi au pierit. La fel şi bărbatul care conducea maşina din Iaşi. Alte şapte persoane au fost rănite, trei dintre ele fiind în stare foarte gravă. 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite