Tânără de 27 de ani, răpită de pe stradă şi violată pe un câmp. Victima, abandonată într-o pădure, a mers desculţă kilometri întregi până a ajuns la o casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un caz înfiorător s-a petrecut în seara de 11 noiembrie în judeţul Vaslui, unde o tânără de 27 de ani din Tecuci a fost răpită de pe o stradă din Bârlad, abuzată sexual şi abandonată într-o pădure.

UPDATE 22.20 Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, principalul suspect în acest caz este un bărbat de 40 de ani, din localitatea Perieni. Acesta este acuzat de viol, lipsire de libertate în mod ilegal şi tâlhărie calificată. Pe numele suspectului a fost emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. 

Ştire iniţială: Cea care a sunat la 112 a fost o femeie din satul Mânzăţaţi, comuna Ibăneşti. Aceasta a declarat poliţiştilor că la poarta sa a bătut o tânără în stare de şoc. Victima era desculţă şi a povestit femeii că a fost răpită de pe o stradă din municipiul Bârlad şi violată pe raza comunei Perieni, fiind abandonată în pădure.

 De frică să nu fie prinsă de agresor, victima a alergat desculţă prin pădure mai bine de 10 kilometri, până a ajuns la prima casă să ceară ajutor.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, în cursul serii de marţi, 12 noiembrie, a fost identificat un suspect. Acesta ar fi un bărbat de pe raza comunei Perieni.

IPJ Vaslui nu a comunicat până la ora transmiterii acestei ştiri detalii suplimentare legate de modul în care s-a petrecut infracţiunea şi nici date despre suspect.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite