SMS-ul care i-a salvat viaţa unui şofer de Matiz. Cum a scăpat bărbatul de la decapitare după ce ţeava căzută dintr-un camion în mers i-a străpuns parbrizul

SMS-ul care i-a salvat viaţa unui şofer de Matiz. Cum a scăpat bărbatul de la decapitare după ce ţeava căzută dintr-un camion în mers i-a străpuns parbrizul

Un accident rutier mai puţin obişnuit a avut loc sâmbătă, 20 iulie, în judeţul Vaslui, pe şoseaua care face legătura între localitatea Costeşti şi Drumul European 581.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prelata unui autocamion care transporta cereale la o societate agricolă situată în apropiere s-a desprins în mod subit cu tot cu ţevile care o susţineau şi s-au prăbuşit pe un autoturism care staţiona pe marginea drumului. 

Şoferul autoturismului Matiz oprise maşina şi s-a aplecat să ia telefonul din suportul maşinii pentru a citi un mesaj pe care tocmai îl primise. În acel moment, bara metalică desprinsă de la autocamion a străpuns parprizul autoturismului Matiz, trecând razant pe lângă şofer şi capul pasagerei din dreapta, soţia conducătorului auto. 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui ”doi centimetri au despărţit-o pe victimă de a fi decapitată”. Femeia a fost rănită uşor, fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului din Vaslui.

Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs accidentul, pe numele conducătorului auto fiind deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: