Sfârşit tragic pentru un motociclist care mergea cu prietenii în vacanţă în Muntenegru. Bărbatul a încercat să-şi depăşească doi dintre amicii din grup

Sfârşit tragic pentru un motociclist care mergea cu prietenii în vacanţă în Muntenegru. Bărbatul a încercat să-şi depăşească doi dintre amicii din grup

Un bărbat de 46 de ani, din Republica Moldova, a murit în urma unui teribil accident de motocicletă ce a avut loc joi, 5 septembrie, în judeţul Vaslui.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul de 46 de ani se afla alături de soţia sa pe motocicletă şi se deplasa pe Drumul European 581, în direcţia Huşi - Crasna. Alături de ei se aflau, tor pe motociclete, alte trei cupluri. 

Cu toţii se deplasau în Muntenegru unde aveau planificate câteva zile de vacanţă. Bărbatul de 46 de ani se afla ultimul în şirul celor patru motociclişti. La un moment dat, pe raza localităţii Olteneşti, pe un sector de drum în afara localităţii, motociclistul a încercat să depăşească doi dintre prietenii care se deplasau în faţa sa. 

S-a aventurat să efectueze depăşirea pe linie continuă într-o curbă deosebit de periculoasă. Pe fondul vitezei excesive, în momentul în care a încercat să revină pe sensul de mers motociclistul a pierdut controlul răsturnându-se cu motocicleta în rigola din dreapta drumului. În urma impactului violent, motociclistul a murit pe loc. Soţia acestuia, o femeie de 45 de ani, a fost rănită gravă, fiind transportată pentru îngrijiri la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui.

Prietenii cuplului au suferit în şoc în accidentului. Aceştia au povestit că au plecat împreună din Chişinău şi până la locul unde s-a produs accidentul cu toţii au păstrat aceeaşi ordine în deplasare. Niciunul nu îşi explica ce l-a determinat pe bărbatul de 46 de ani să efectueze depăşirea, cu atât mai mult cu cât să aflau pe o porţiune de drum periculoasă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: