Sfârşit tragic pentru o copilă de numai 15 ani, din Bârlad. Adolescenta a fugit din centrul familial şi s-a aruncat de pe un bloc

Sfârşit tragic pentru o copilă de numai 15 ani, din Bârlad. Adolescenta a fugit din centrul familial şi s-a aruncat de pe un bloc

În parcarea unde a fost găsit trupul adolescentei au fost aprinse lumânări

Trupul zdrobit al copilei a fost găsit în noaptea de sâmbătă spre duminică, 13/14 iunie, într-o parcare din centrul Bârladului. Adolescenta de 15 ani provenea dintr-un centru de plasament.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, puţin după miezul nopţii, a fost găsit în parcarea de pe strada General Naumescu (zona Crolux) din Bârlad, trupul zdrobit al unei tinere.

Cadavrul a fost găsit de un poliţist local care făcea rondul prin zonă şi imediat a anunţat incidentul la 112. Medicii de pe ambulanţă sosiţi la locul intervenţiei nu au putut să facă altceva decât să constate decesul.

Tânăra nu avea asupra ei niciun act de identitate. Ulterior, criminaliştii au găsit pe acoperişul blocului învecinat mai multe obiecte care aparţineau victimei: încălţămintea, un telefon mobil şi o geantă. Astfel a fost identificată adolescenta moartă. Deşi nu a fost găsit niciun bilet de adio, anchetatorii merg pe varianta sinuciderii.

Gabriela C. (15 ani) avea domiciliul în acte în Bârlad. În fapt, ea locuia de mai mult într-un centru tip familial din oraşul Negreşti. Vineri, 12 iunie, tânără a plecat din centu în jurul prânzului pentru a merge la cursuri, fiind elevă a liceului din Negreşti. Seara nu a revenit la Centru şi pedagogii au anunţat dispariţia fetei la postul de Poliţie.

Anchetatorii nu au aflat până la această oră dacă tânăra are părinţi sau unde se află aceştia.

În aceeaşi zonă, în urmă cu 5-6 ani, o adolescentă de 17 ani s-a aruncat de pe un bloc din dragoste. Asupravieţuit trei săptămâni.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: