Seară de lectură la Biblioteca “Stroe S. Belloescu” Barlad

Seară de lectură la Biblioteca “Stroe S. Belloescu” Barlad

Cristina Vizitiu, directorul Bibliotecii Municipale "Stroe Belloescu" Bârlad FOTO Sabina Ghiorghe

Biblioteca municipală Bârlad îşi lărgeşte paleta acţiunilor culturale cu o noua manifestare intitulată “ Seara de lectură”. Prima activitate din acest ciclu va avea loc pe 31 martie, de la ora 17.00.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bibliotecarii bârlădeni lansează o nouă invitaţie adresată iubitorilor de carte: serate de lectruă a operei scriitorilor locali. “Seară de lectură” eeste un proiect nou ce va fi lansat luni, 31 martie, în sediul central al instituţiei, de la ora 17.00.

Scriitorul Petruş Andrei va susţine un recital de poezie pe acompaniamentul cantautorului Mihai Greciu. Evenimentul se suprapune cu aniversarea poetului Nichita Stănescu, prilej potrivit pentru o prelegere despre viaţa şi opera poetului precum şi un recital din creaţia sa.

“În cadrul aceleiaşi manifestări, Biblioteca <Stroe S. Belloescu> va demara un alt proiect cultural, <Scriitori si publicişti bârlădeni la aniversare”, proiect legat tot de valorificarea scriitorilor locali cărora le pregătim o mică surpriză”, a declarat prof. Cristina Vizitiu, directorul bibliotecii.

Proiectele au susţinerea municipalităţii. Moderatorul „Serii de lectură” va fi scriitorul Marian Constandache.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările