Promiscuitate fără margini într-un sat din Vaslui: mamă şi fiică însărcinate după ce au împărţit acelaşi iubit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
fata jpeg

Poliţiştii din Vaslui au declanşat o anchetă într-un caz de agresiune sexuală, iar cercetările aveau să scoată la iveală detalii incredibile.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, ancheta în acest caz a fost declanşată în urma autosesizării poliţiştilor din satul Bogdăneşti în legătură cu un posibil caz de viol, victimă fiind o copilă de 12 ani. Copila vagabonda prin sat, alungată fiind de mamă, care are o relaţie tocmai cu bărbatul bănuit că ar fi agresat-o sexual pe minoră în noaptea de 4/5 ianuarie, anul curent. 

Anchetatorii i-au sesizat şi pe reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui despre acest caz. Cercetările autorităţilor aveau să scoată la iveală un caz cu mult mai complicat decât se aşteptau.

Din primele cercetări, bărbatul suspectat de agresiune sexuală este un tânăr de 27 de ani din satul Bogdăneşti. Acesta are o relaţie cu mama fetei de 12 ani, femeia în vârstă de 37 de ani fiind însărcinată în 5 luni. 

La audieri, anchetatorii aveau să descopere că mama a început o relaţie cu tânărul de 27 de ani în timp ce acesta avea o relaţie de concubinaj cu fiica ei mijlocie, o minoră de 15 ani. Cei doi locuiau împreună de când fata avea doar 13 ani. Altfel spus, mama ”i-a furat” iubitul fiicei. Aceasta din urmă a plecat de acasă, fiind găsită de către poliţişti într-un sat vecin, unde ar fi început o relaţie cu un alt tânăr. 

Cu ocazia audierilor, avea să se descopere că atât mama, cât şi fiica mijlocie sunt însărcinate, sarcinile fiind confirmate de către medicii ginecologi. 

”Cazul este unul complex. Se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol, act sexual cu minor şi agresiune sexuală, încadrarea exactă a faptelor urmând a se face la finalizarea cercetărilor”, a precizat Bogdan Gheorghiţă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui. 

În faţa anchetatorilor, mama nu a schiţat nicio urmă de îngrijorare faţă de situaţia fiicelor sale, apreciind că tânărul de 27 de ani ”a greşit” atunci când a încercat să-i abuzeze fiica cea mică, cât despre relaţia pe care a avut-o acesta cu fiica de 15 ani, i s-a părut normală.

”Pentru noi a fost, pot spune, şocantă atitudinea mamei, cu atât mai mult cu cât nu vorbim de o persoană lipsită complet de educaţie, ci de una care a absolvit 12 clase”, au precizat reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui care au intervenit rapid în acest caz.

Atât fata de 12 ani, cât şi cea de 15 ani au fost preluate de către reprezentanţii Protecţiei Copilului, fiind securizate într-un centru de specialitate. 

Cea de-a treia fiică a femeii de 34 de ani se află în judeţul Galaţi, unde şi-a întemeiat o familie, deşi are doar 17 ani.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite