Primarul din Bârlad nu se potoleşte. A numit o jurnalistă „animală“ pentru ca aceasta să „aibă ce scrie“

Primarul din Bârlad nu se potoleşte. A numit o jurnalistă „animală“ pentru ca aceasta să „aibă ce scrie“

Constantin Constantinescu, primarul de Bârlad: "Animalul"

Temperamentul necioplit şi impulsiv a primarului din Bârlad, Constantin Constantinescu, a ieşit din nou la iveală. În incinta instituţiei pe care o reprezintă a aruncat din nou cu vorbe grosolane la adresa unui consilier local şi a unei jurnaliste: „Sunteţi nişte animale“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ieşirile necontrolate ale primarului Constantin Constantinescu, zis nea’ Titi, se ţin lanţ. Spre finalul şedinţei extraordinare a Consiliului Local Bârlad din 28 octombrie, în faţa tuturor consilierilor locali şi a presei locale, a jignit două persoane fără a ţine cont că este într-o instituţie publică, nu pe maidan.

Iritat că un consilier local a cerut anumite clarificări despre unul din proiectele propuse spre aprobare, despre care nu s-a discutat anterior cu cei din opoziţie, primarul Constantinescu a ridicat tonul ameninţător. “Domnu'... Nu mă mai provocaţi atâta cu presa dumnevoastră de rahat ! Eşti satisfăcut, are Cezara (n. r. Cezara Mironică - Vremea Nouă) ce să scrie, da ? I-ai dat o pâiniţă animalei ! Uite ! Uite animalu' ce satisfăcut e ! Uite animalu' ce satisfăcut e".

VIDEO cu replicile grosolane al primarului Constantinescu

Daniel Buzamăt (PMP), cosilierul apostrofat, a avut o reacţie pe măsură. “Animal sunteţi dumneavoastră”, a pus acesta în timp ce clefăia o gumiţă.

“Animalele” sunt aceleaşi persoane care, tot în cadrul unei şedinţe a CLB din martie a.c., au fost ameninţate cu moartea. "Sunt imună, nu mai comentez", a spus, pentru "Adevărul", Cezara Mironică, jurnalista calomniată.

Un alt episod din acelaşi ciclu a avut loc în august, când o altă jurnalistă a fost trimisă de primul om al Bârladului să-şi facă meseria pe centură.

Primarul Constantinescu foloseşte acelaşi limbaj necizelat şi calomnios la adresa tuturor celor care nu-i sunt pe plac. Pe fostul manager al Spitalului Municipal de Urgenţă Bârlad l-a umilit în faţa colectivului cu replica. “Eu n-am nevoie de spital. Ieşi afară porcule”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările