AUDIO Primar PSD, către o consilieră locală, în cadrul unei şedinţe oficiale: „Nesimţito! Animala dracului!“

AUDIO Primar PSD, către o consilieră locală, în cadrul unei şedinţe oficiale: „Nesimţito! Animala dracului!“

Primarul municipiului Huşi, Ioan Ciupilan

Scene incredibile în cadrul sedinţei extraordinare a Consiliului Local Huşi, ce a avut loc miercuri 13 septembrie, la primele ore ale dimineţii. Primarul municipiului Huşi, Ioan Ciupilan (PSD), a jignit o consilieră locală de la PNL, numind-o „animală“ şi „nesimţită“.

Ştiri pe aceeaşi temă

La dezbaterea subiectelor de pe ordinea de zi, la un moment dat, între primarul Ioan Ciupilan şi consilierul local Catalina Popa, a avut loc un schimb de replici care a escaladat la jigniri şi acuzaţii reciproce. 

Acuzat că nu poate aduce argumente şi că sunt nevoiţi ”să stea cu capul plecat şi să accepte orice mizerie pe care o propune”, primarul Ciupilan s-a înfuriat şi a acuzat-o pe Cătălina Popa că ar fi fost dată afară de la banca la care a fost angajată pentru că ar fi fost prinsă furând. În replică, consiliera Popa a comentat la adresa primarului, în timp ce se supunea la vot proiectul de hotărâre: ”cât este de prost!”.

Imediat, la rândul său, primarul Ioan Ciupilan a replicat: ”Băi, nesimţito! Eşti femeie bătrână cu părul alb” Crezi că noi nu ştim ce s-a întâmplat la BRD-ul ăla? Credeţi că noi nu eram agenţi economici şi nu veneam la BRD?”

”Eu pentru chestia asta te dau în judecată, să vii cu dovezi că eu am furat de la BRD”, a ameninţat Cătălina Popa. Primarul Ciupilan a continuat discursul injurios, în timp ce restul consilierilor locali asistau la schimbul de replici ca la spectacol: ”Sunteţi cel mai slab consilier pe care l-a avut vreodată Consiliul Local Huşi”.

”Să vă aplaudăm!” a continuat consiliera PNL. ”Aplauze pentru cât eşti de bătrână şi de proastă”, i-a replicat edilul, insistând ca respectiva consilieră să spună de ce ar fi fost dată afara de la banca la care a lucrat.

”O mai mare nesimţire decât daţi dumneavoastră dovadă nu am văzut la nimeni” a comentat primarul Ciupilan, spre stupefacţia Cătălinei Popa, care l-a avertizat din nou pe edil că îl va da în judecată pentru jignirile aduse şi îi va solicita daune morale.

”O să plătiţi dumneavoastră daune pentru că daune pentru că aţi depus reclamaţii la DNA. Animala dracului”, a comentat primarul Ioan Ciupilan părăsind sala de şedinţă

Este un limbaj suburban, folosit de un primar care se crede stăpân pe propria moşie. De trei mandate are aceeaşi atitudine, nimeni nu are voi să pună întrebări. S-a învăţat aşa şi are impresia că oraşul şi primăria sunt ograda lui”, a declarat Nelu Tătaru, preşedintele PNL Vaslui.

Întregul dialog din cadrul şedinţei Consiliului Local Huşi poate fi ascultat mai jos:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările