Poliţistul zilei: un agent din Vaslui a readus la viaţă un tânăr care s-a spânzurat de balustrada unui pod

Poliţistul zilei: un agent din Vaslui a readus la viaţă un tânăr care s-a spânzurat de balustrada unui pod

Agentul George Ciobotaru FOTO IPJ Vaslui

Un agent din cadrul Postului de Poliţie Pochidia din Judeţul Vaslui a fost declarat ”poliţistul zilei” de către Inspectoratul General al Poliţiei Române, după ce a salvat de la moarte un tânăr care s-a spânzurat de un pod.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul a avut loc în satul Pochidia pe 13 martie. Agentul de poliţie George Ciobotaru a fost anunţat telefonic de un localnic că un tânăr atârnă spânzurat de balustrada podului aflat la intrarea în localitatea Sălceni. 

Tânarul poliţist, Ciobotaru George, aflându-se în timpul liber s-a deplasat urgent la faţa locului, iar intervenţia sa promptă a salvat viaţa bărbatului.  

”A ridicat victima, care nu era conştientă şi i-a aplicat manevre de resuscitare. Astfel, a reuşit  să-l menţină pe bărbat  în viaţă până la sosirea ambulanţei. Ulterior, acesta a fost deplasat la spital unde a primit îngrijiri medicale. Victima este tatăl a doi copii minori.”

Agentul de poliţie  Ciobotaru George  este angajat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui din anul 2017 fiind originar din comuna Brăneşti, judetul Gorj.
Acesta îşi desfăşoară activitatea la Postul de Poliţie Pochidia.

 

citeste totul despre: