Poliţiştii de frontieră din Vaslui, medalie de bronz la Campionatul de Oină al Ministerului Afacerilor Interne

Poliţiştii de frontieră din Vaslui, medalie de bronz la Campionatul de Oină al Ministerului
Afacerilor Interne

AS Frontiera Vaslui

Echipa de oină a Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Vaslui a ocupat locul III la Campionatul de Oină al Ministerului Afacerilor Interne 2016.

Ştiri pe aceeaşi temă

În perioada 18 – 22 iulie, la Gheorghieni, în judeţul Harghita, s-a desfăşurat ediţia a III- a a Campionatului de Oină al Ministerului Afacerilor Interne, care a reunit opt echipe reprezentative ale judeţelor Brăila, Braşov, Constanţa, Giurgiu, Harghita, Vaslui şi Tulcea.

Echipa A.S. Frontiera Vaslui, a Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Vaslui, s-a calificat pe poziţia întâi în grupă pentru semifinale, după confruntările din preliminarii. 

”În urma meciurilor disputate, colegii noştri au reuşit să ocupe a treia poziţie a clasamentului, fiind devansaţi de echipa jandarmilor din judeţul Braşov, respectiv, echipa jandarmilor din judeţul Harghita, marea campioană a competiţiei”, a precizat Irina Mirică, purtător de cuvânt al STPF Vaslui.

Participantă la fiecare ediţie a Campionatului de Oină al M.A.I., echipa poliţiştilor de frontieră vasluieni a avut o evoluţie constantă, ocupând locul 2 în 2014 şi locul 3 în 2015.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: