Poliţist de frontieră, mort în condiţii violente. Bărbatul de 43 de ani, găsit în pat cu gâtul tăiat de flex

Poliţist de frontieră, mort în condiţii violente. Bărbatul de 43 de ani, găsit în pat cu gâtul tăiat de flex

Un poliţist de  frontieră în vârstă de 43 de ani, din localitatea vasluiană Berezeni a fost găsit mort luni, 23 noiembrie, la locuinţa părinţilor săi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul locuia în acelaşi imobil cu părinţii şi a fost găsit în stare de inconştienţă în pat, prezentând o plagă masivă la nivelul gâtului. Alături de el se afla un flex în stare de funcţiune. Echipajele medicale sosite la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru salvarea bărbatului, constatând doar decesul.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs decesul.

Bărbatul nu era căsătorit şi era cunoscut ca fiind o persoană liniştită. Îşi desfăşura activitatea în cadrul Sectorului de Poliţie de Frontieră Berezeni. Vestea morţii sale i-a bulversat pe colegi. 

În urma cercetărilor efectuate, reprezentanţii IPJ Vaslui au anunţat că ”nu sunt suspiciuni în privinţa decesului” conturându-se ipoteza sinuciderii. 

Potrivit anchetatorilor, poliţistul de frontieră, în vârstă de 43 de ani, fusese diagnosticat cu COVID, însă în urma bolii a rămas cu o depresie profundă, pentru care urma tratament medicamentos.

Vă mai recomandăm să citiţi:

 Ipoteza anchetatorilor în cazul agentului găsit cu gâtul tăiat: şi-a pus capăt zilelor, după ce s-a vindecat de COVID. „Intrase într-o depresie profundă”

Clanul interlop Capră: şantaj, camătă şi teroare. „Ne-a ameninţat că ne violează copiii, iar pe femei le scoate la stradă“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările