Poliţia a deschis o anchetă în cazul unei poştăriţe căreia i-au dispărut 17.000 de lei

Poliţia a deschis o anchetă în cazul unei poştăriţe căreia i-au dispărut 17.000 de lei

FOTO: Arhivă

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui a deschis, ieri, o anchetă în cazul unei angajate a Poştei Române care a reclamat că i-a fost sustrasă din geantă suma de 17.000 de lei.

 Femeia, în vârstă de 55 ani, a susţinut în faţa oamenilor legii că se afla în sediul Oficiului Poştal situat pe peronul gării din Vaslui în momentul în care s-a petrecut fapta.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Vaslui, angajata Poştei abia preluase banii şi corespondenţa pe care urma să le distribuie în teren. În momentul în care a dat să părăsească Oficiul Poştal a constatat că nu mai are niciun leu în geantă.

Noi am primit un apel la numărul de urgenţă 112 de la un reprezentant al Oficiului Poştal. Am fost sesizaţi că din geanta unui poştaş în vârstă de 55 de ani a dispărut suma de 170 de milioane de lei vechi. În timpul cercetărilor angajata poştei a declarat că nu a fost agresată de nimeni. După ce a preluat corespondenţa şi banii pentru a pleca în teren, în momentul în care a vrut să părăsească Oficiul Poştal şi-a dat seama că nu mai are banii în geantă. Colegii de la Poliţia TF efectuează în continuare cercetări în acest caz", a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: