Peste 300 de locuri de muncă vacante anunţate în Vaslui de AJOFM

Peste 300 de locuri de muncă vacante anunţate în Vaslui de AJOFM

Vasluienii îşi notează locurile de muncă vacante FOTO:adevarul

Vasluienii care sunt în căutarea unui loc de muncă sunt aşteptaţi la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) care a anunţat că până pe 21 august, în judeţ, sunt disponibile 302 oferte.

Pentru şomerii cu studii superioare sunt disponibile doar 6 locuri de muncă în meseriile de manager marketing şi programator maşini unelte.  
 
Celelalte 296 de posturi sunt pentru persoanele cu studii medii şi profesionale, calificate în meserii precum: agent de vânzări, lucrător comercial, asistent medical generalist, coafor- frizer, tranşator carne, cosmetician, vulcanizator, mecanic auto, tâmplar, laborant chimist, ajutor programator, fierar betonist,  dulgher, sudor, lăcătuş construcţii metalice şi navale, brutar, electrician, confecţioner produse textile, confecţioner articole din piele şi înlocuitori, îngrijitoare la unităţi de ocrotire socială şi sanitară, muncitor necalificat în industria confecţiilor şi muncitori necalificaţi.
 
Potrivit AJOFM Vaslui, 107 dintre cele 302 posturi sunt disponibile în Vaslui, 110 în Bârlad şi 85 în Huşi.
 
Citeşte şi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: