UPDATE Percheziţii la bulibaşa unui clan de romi: fiul reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat că a prejudiciat mai multe firme de telefonie mobilă din România

UPDATE Percheziţii la bulibaşa unui clan de romi: fiul reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat că a prejudiciat mai multe firme de telefonie mobilă din România

Zeci de poliţişti şi jandarmi au descins luni dimineaţă în mai multe locaţii din Murgeni, un oraş din Vaslui, unde aproape jumătate din populaţie este de etnie rromă.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE2: Fiul bulibaşei din Murgeni şi un alt tânăr de 17 ani au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Potrivit reprezentanţilor IPJ Vaslui aceştia sunt cercetaţi pentru cinci infracţiuni de înşelăciunem o infracţiune de fals material înscrisuri oficiale şi uz de fals.

UPDATE1: Două persoane au fost ridicate de poliţişti, urmând ca procurorii să decidă dacă vor formula în instanţă propuneri de măsuri preventive. 

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat de la palatul bulibaşei Petrea Sandu aparatura prin care se falsificau documentele.

Ştire iniţială: Percheziţiile vizează familia bulibaşei din Murgeni, Petrea Sandu. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, fiul bulibaşei, un tânăr de 18 ani, este cercetat în şase dosare de înşelăciune li fals, alături de un alt tânăr de etnie romă.

Cei doi sunt acuzaţi că au înşelat mai multe firme de telefonie mobilă, achiziţionând telefoane de ultimă generaţie în baza unor documente false. Prejudiciul în acest caz, potrivit poliţiştilor, este estimat la peste 30.000 de lei.

Percheziţiile poliţiştilor de investigaţii criminale se află în plină desfăşurare.

 

citeste totul despre: