Pedeapsa cruntă primită de o femeie de la soţul ei pentru că a refuzat să facă sex

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO 123 RF
FOTO 123 RF

O femeie de 36 de ani a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, sâmbătă seara, după ce a fost pedepsită crunt de soţ în faţa copiilor.

Agresiunea a avut loc în localitatea vasluiană Fâstâci, comuna Cozmeşti. Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, a ajuns în stare de ebrietate acasă şi a solicitat soţiei să întreţină relaţii sexuale cu el. Pentru că l-a refuzat, femeia a fost luată la bătaie, iar, la un moment dat, bărbatul a luat un ceaun cu apă clocotită şi a aruncat pe soţia lui. Nu a mai avut timp de reacţie, apa clocotită căzând peste ea.

Întreaga scenă s-a petrecut în faţa celor trei copii ai cuplului, două fete de 11, respectiv 17 ani, şi un băieţel de 9 ani. De altfel, bărbatul furios a luat la bătaie şi copiii, fiica cea mare, în vârstă de 17 ani, fiind transportată şi ea la spital, după ce a intervenit în dispută. Adolescenta a relatat poliţiştilor că a fost lovită puternic în cap de către tatăl ei.

Femeia a suferit arsuri pe 20% din suprafaţa corpului, fiind transferată la o clinică din Iaşi.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală şi violenţă în familie, iar bărbatul a fost reţinut sâmbătă, urmând să fie prezentat în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui vor începe o anchetă în acest caz, urmând a stabili ce se va întâmpla cu cei trei copii.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite