Ousmane N'Doye şi-a tras amantă

Ousmane N'Doye şi-a tras amantă

Ousmane N'Doye-FC Vaslui

Ca să parafrazăm o reclamă la modă, „avem cele mai frumoase femei, dar avem cele mai frumoase femei!". La acest adevăr sigur s-a gândit şi senegalezul Ousmane N'Doye, atunci când a cunoscut-o pe Raluca Podea. Fotbalistul care joacă acum la FC Vaslui s-a îndrăgostit pe loc de fata de la Meteo din Click!

În urmă cu aproape doi ani, Ousmane N'Doye juca la Dinamo Bucureşti şi nu rata nici o petrecere din cluburile de noapte bucureştene.

Pe atunci, unul dintre prietenii lui i-a făcut cunoştinţă cu o blondă focoasă, supersexy. Senegalezul a fost impresionat pe loc de Raluca Podea, însă a observat imediat că fata abia dacă dă doi bani pe complimentele lui.

La vremea aceea, Raluca nu a vrut să iasă nici măcar la un suc în compania lui N'Doye, spunându-i fotbalistului că ea ţine cu echipa rivală Steaua şi nu este interesată de dinamovişti. Ei, dar vremea a trecut şi Raluca a devenit mai „simpatică" cu fotbalistul care acum activează la FC Vaslui.

Relaţia dintre Podea şi N'Doye a început în urmă cu vreo trei luni, când Ousmane a remarcat-o din nou pe Raluca, de data aceasta la rubrica Meteo din Click! Şi-a luat inima în dinţi şi a sunat-o.

Cum conversaţia, mai în română, mai în engleză a decurs foarte frumos, Raluca a acceptat să iasă la o cafea cu el. Dar pentru asta a trebuit să vină fotbalistul la Bucureşti, deoarece asistenta matinalului de la OTV nu a catadicsit să meargă la Vaslui.

Şi, uite aşa, după prima întâlnire a mai urmat şi a două, şi a treia. Între timp, cei doi au ţinut legătura la telefon, vorbind zilnic ore în şir. Din păcate pentru Raluca, N'Doye nu are cont pe Facebook sau adresă de Messenger, aşa că doar telefonul le-a rămas să converseze.

Vezi aici ce spune Raluca despre această relaţie

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: