Ordonanţele militare, sfidate cu bâte şi topoare într-un sat din Vaslui. Un bărbat în stare gravă la spital, cu tendoanele şi o ureche secţionate

Ordonanţele militare, sfidate cu bâte şi topoare într-un sat din Vaslui. Un bărbat în stare gravă la spital, cu tendoanele şi o ureche secţionate

Mai multe persoane au fost implicate într-un scandal de pomină în apropierea unui bar din comuna vasluiană Banca, o persoană fiind transportată în stare gravă la Spitalul de Neurochirugie Iaşi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii şi procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor, loviri şi alte violenţe, respectiv distrugere. 

În paralel, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui au aplicat opt sancţiuni contravenţionale, pentru încălcarea ordonanţelor militare, valoarea amenzilor fiind de 56.000 de lei. 

Scandalul a avut loc în satul Ghermăneşti din comuna Banca. Un grup de patru tineri a atacat un grup rival, lovind pe unul dintre bărbaţi cu toporul, bâtele, pumnii si picioarele. Din primele cercetări, a reieşit că între victimă şi agresori există un conflict mai vechi. Având în vedere, amploarea scandalului, la faţa locului ai fost trimişi poliţiştii de la trupele speciale de interventie. Victima a fost lovita cu toporul în cap, i-au fost sectionate tendoanele de la picior şi o ureche. Bărbatul a fost preluat de un echipaj de ambulanţă şi transportat la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi în stare grava.

Cei patru suspecţi nu au fost prinşi, fiind căutaţi de poliţişti. Agresorii au vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani. Anchetatorii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-au produs faptele.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: