O elevă din Vaslui a încercat să se sinucidă de teamă că-i va fi scăzută nota la purtare

O
elevă din Vaslui a încercat să se sinucidă de teamă că-i va fi scăzută nota la purtare

Eleva a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă

O adolescentă de 16 ani, elevă la Colegiul Economic „Anghel Rugină“ din Vaslui, a fost transportată cu ambulanţa la spital, după ce a înghiţit un pumn de pastile la şcoală, intenţionând să se sinucidă din cauză că ar fi fost ameninţată de o profesoară cu scăderea notei la purtare.

Fiind în clasă cu profil vocaţional, eleva nu a intrat în vacanţă, până pe 15 iulie desfăşurând practica specifică specializării. Eleva a fost preluată de echipajul medical chiar de la Colegiul "Anghel Rugină", în urma unui apel la numărul de urgenţă 112, după ce i s-a făcut rău de la cele 20 de pastile de paracetamol pe care le-a înghiţit cu intenţia de a se sinucide.
Adolescenta aa declarat cadrelor medicale de la Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, că a înghiţit pastilele după ce a fost ameninţată de o profesoară cu scăderea notei la purtare după ce ar fi sărit pe fereastra sălii de curs.
"Eleva a fost găsită conştientă, însă cu o stare generală de rău. Chiar dacă vorbim de paracetamol, nu este de glumă cu acest medicament pentru că, într-o cantitate mare, afectează ficatul. Pacienta a fost stabilizată şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, unde a rămas internată”, a declarat medicul Dan Ungureanu, din cadrul SAJ Vaslui

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: