O poliţistă de frontieră din Vaslui s-a împuşcat accidental cu pistolul din dotare

O poliţistă de frontieră de la Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Vaslui a ajuns, vineri, la spital după ce s-a împuşcat, din greşeală, în timpul unor exerciţii de tragere. 

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit conducerii STPF Vaslui, poliţista se afla la şedinţa lunară de trageri şi executa tragerea din poziţia genunchi.

La un moment dat, glonţul a rămas blocat, arma nu a percutat şi, în încercarea de a remedia defecţiunea, pistolul s-a descărcat accidental.

Din fericire, la faţa locului se afla un medic ce aparţine Direcţiei Generale Medeciale a MAI care i-a acordat primele îngrijiri medicale, după care a fost transportată cu o ambulanţă la Spitalul Municipal din Huşi.

În acest moment, starea femeii este stabilă, medicii huşeni intervenind chirurgical. Potrivit cadrelor medicale, glonţul a pătruns prin pulpa piciorului stâng şi a ieşit pe la gleznă, nefiindu-i pusă în pericol viaţa, deoarece nu i-au fost perforate decât ţesuturile moi.

„La nivelul Inspectoratului Poliţiei de frontieră s-a deschis o anchetă care este condusă de comisarul şef Dorel Tudose, şeful STPF Vaslui. În fucţie de rezultatele anchetei se vor stabili măsurile legale ce se impun", ne-a declarat Irina Mirică Gheucă, purtătorul de cuvânt al STPF Vaslui.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările