O femeie a murit după un telefon primit în ciclul şarlataniei „Accidentul“. Escrocii i-au spus că nepotul ei „are picioarele sfărmate“

O femeie a murit după un telefon primit în ciclul şarlataniei „Accidentul“. Escrocii i-au spus că nepotul ei „are picioarele sfărmate“

O femeie de 64 de ani din judeţul Vaslui a murit după ce o persoană necunoscută a sunat-o şi a anunţat-o că nepotul ei a suferit un grav accident.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui au declanşat o anchetă după ce o femeie a murit în urma unui apel telefonic primit în noaptea 17 iulie de la o persoană necunoscută, care i-a solicitat o sumă mare de bani invocând că nepotul ei în vârstă de 16 ani a suferit un grav accident şi ”are picioarele sfărmate”. Cazul s-a petrecut în satul Deleni din judeţul Vaslui. 

Femeia a fost sunată pe telefonul fix, cu puţin înainte de miezul nopţii. Bărbatul a anunţat-o nepotul ei, în vârstă de 16 ani, are nevoie de o operaţie de urgenţă, în caz contrar riscă să rămână paralizat. Pentru a fi şi mai convingător, bărbatul care îi solicitase 20.000 de lei, i-a dat la telefon un alt bărbat, invocând că acesta ar fi medicul ce urmează să-i opereze nepotul. 

După ce i-a prezentat o situaţie dramatică a nepotului, bătrânei i s-a făcut rău. Ea l-a chemat pe soţul ei la telefon şi, în timp ce acesta vorbea cu escrocii, femeia a ieşit afară şi s-a aşezat pe o bancă din faţa casei. La scurt timp, a căzut inconştientă. Dându-şi seama că soţiei i s-a făcut rău, bărbatul a ieşit după ea, moment în care a găsit-o fără suflare. A sunat disperat la 112 după ajutor. Echipajul medical sosit la faţa locului nu a mai reuşit să facă nimic pentru salvarea femeii.

Joi dimineaţă, rudele femeii au mers la Poliţie şi au depus o plângere şi vor ca vinovatul să fie prins, pentru ca nimeni să nu mai treaca prin aşa ceva. Localnicii spun că miercuri seara, o altă familie din satul Deleni a primit un telefon similar, însă în curte cu bătrânii respectivi se afla şi fiul lor, care şi-a dat seama că este vorba de o înşelătorie şi le-a închis telefonul escrocilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările