O bătrână s-a luptat cu un tâlhar care voia să-i fure toată averea. Bătută cu o furcă, femeia l-a înfruntat eroic pe agresor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 64 de ani din judeţul Vaslui a dat dovadă de mult curaj, înfruntând un bărbat care a atacat-o în toiul nopţii. Femeia deţinea o sumă mare de bani în casă şi s-a luptat corp la corp cu agresorul, pentru a-l împiedica să intre în locuinţă.

Agresiunea a avut loc în noaptea de 15/16 decembrie în satul Lunca (comuna Ghergheşti), însă agresorul a fost prins patru zile mai târziu. Femeia locuia singură iar în toiul nopţii a auzit zgomote în curte. Fără să stea pe gânduri a ieşit afară, unde a dat nas în nas cu un bărbat care sărise peste gard în curte. Bărbatul, înarmat cu o furcă a început să o lovească pe femeie cu furca, trântind-o la pământ, încercând astfel să intre în locuinţa bătrânei despre care ştia că are în casă o sumă mare de bani. Victima nu s-a pierdut cu firea şi l-a prins pe agresor, încercând disperată să îl oprească să intre în locuinţă.

”Agresorul a lovit persoana vătămată cu o furcă în mod repetat în zona capului şi a corpului. Urmare a opoziţiei femeii de a-i da suma de bani deţinută dar şi fiindcă aceasta nu îi permitea accesul în locuinţă, bărbatul a trântit-o pe sol şi a lovit-o cu o piatră. Având în vedere că victima a reuşit să strige, cerând ajutorul Poliţiei, agresorul a părăsit curtea, fugind”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei în persoana unui bărbat de 50 de ani, consătean cu victima, care a părăsit localitatea de domiciliu, după comiterea faptei, sustrăgându-se cercetărilor. Poliţiştii au descoperit că ziua bărbatul stătea fugar, însă noaptea venea să doarmă acasă. Astfel, l-au prins.

Bătrâna a fost transportată şi internată în spital fiind diagnosticată cu traumatism cranio cerebral cu plagã contuză parietală stângă, plagă contuză mâna stângă şi traumatism toraco abdominal, leziuni ce necesită pentru vindecare 7-8 zile de îngrijiri medicale. După ce a fost prins, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, ulterior, pe 19 decembrie, Judecătoria Bârlad emiţând mandat de arestare preventivă pe numele său.

Agresorul este cunoscut în comunitate ca fiind o persoană violentă, în urmă cu trei ani împotriva acestuia a fost emis un ordin de protecţie, victimă fiind chiar mama sa. Individului i-a fost interzis să se mai apropie de mama timp de câteva luni.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite