FOTO Misiune dramatică de salvare a unei gravide în judeţul Vaslui, după ce ambulanţa a rămas blocată în troiene. Bebeluşul nu a mai putut fi salvat

FOTO Misiune dramatică de salvare a unei gravide în judeţul Vaslui, după ce ambulanţa a rămas blocată în troiene. Bebeluşul nu a mai putut fi salvat

La intervenţie a fost solicitata şenilata

Echipaje de la Serviciul de Ambulanţă al Judeţului (SAJ) Vaslui şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) au intervenit duminică noaptea pentru salvarea unei gravide din localitatea vasluiană Vutcani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tânăra de 27 de ani a ajuns la centrul de permanenţă din localitate, având membranele rupte. Medicul de gardă a solicitat intervenţia unei ambulanţe. Echipajul SAJ Vaslui a plecat în zonă, însă a rămas blocat în zăpadă în localitatea Gara Roşieşti, la aproximativ zece kilometri de localitatea Vutcani. 

Din cauza viscolului, toată zăpada de pe câmp s-a depus pe şosea, formându-se suluri şi de peste doi metri. Ambulanţierii au solicitat intervenţia şenilatei ISU Vaslui. Misiunea de salvare a fost una dramatică, membrii echipajului temându-se pentru propria viaţă. Cei zece kilometri, de la Gara Roşieşti la Vutcani, localitatea unde se afla gravida, a fost parcurşi în două ore. 

La sosirea echipajelor gravida deja născuse cu ajutorul cadrelor medicale de la centrul de permnenţă, însă bebeluşul nu a mai putut fi salvat, în ciuda eforturilor disperate ale medicilor. 

Medicii de la ambulanţă au preluat lehuza şi au transportat- o în siguranţă la Spitalul Judetean de Urgenţă Vaslui. Femeia este la a patra nastere şi a mai pierdut un copil. Acasă are un baieţel şi o fetiţă de 1 şi 6 ani.

 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările