FOTO Miracol într-un sat din Vaslui. O icoană cu părintele Arsenie Boca lăcrimează de mai multe zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O icoană cu părintele Arsenie Boca, adusă de la Mănăstirea Lainici de un localnic din comuna vasluiană Puşcaşi, lăcrimează neîncetat de câteva săptămâni. Oamenii din zonă cred că se află în faţa unei minuni.

Vasluianul care a adus icoana de la Manastirea Lainici a depus-o în ziua de Sfântul Gheorghe la troiţa din apropierea locuinţei. În dimineata următoare, rudele au făcut incredibila descoperire, însă iniţial au pus totul pe seama picturii. 

După mai multe zile, au constatat că ochiul stâng al părintelui Arsenie Boca "lăcrimează neîncetat".

”Era de Sfântul Gheorghe, pe la 5 seara. Când am închis uşa la troiţă, am observat lacrima în ochi, dar am crezut că e de la pictură. Am închis uşa şi am plecat. Când m-am întors zilele următoare, mi-am dat seama că icoana chiar lăcrimează. Dimineaţa, lacrima era la musteaţă, acum e mai jos”, a povestit femeia care a descoperit ”minunea”.

Vestea că icoana părintelui Arsenie Boca lăcrimează de o săptămână s-a răspândit în tot satul. Sute de credincioşi au venit, în ultimele zile, să se roage la icoană. Unii cred că este ”un semn bun”, alţii - dimpotrivă.

”Ne arată Tatăl ceresc că e lumea rea, oamenii se duşmănesc, se bat, copiii pe părinti, se întâmplă numai nenorociri. Nu cred că este un semn bun. Dacă plânge, nu e bine, eu aşa gândesc. Dacă era aşa arătare, dar fără să plângă, poate era bine. Dar aşa, ce vom păţi, Dumnezeu ştie. Am 70 de ani, dar aşa ceva nu am mai văzut”, spune moş Vasile, localnic. 

Vă recomandăm şi:

Părintele Arsenie Boca, de nerecunoscut în haine civile. Fotografiile uimitoare făcute de securiştii care l-au hărţuit fără oprire pe marele duhovnic 

Arsenie Boca şi cea mai profundă lecţie: „Când viaţa pare cumplită, fă-ţi un ceai şi bea-l din cea mai drăguţă ceaşcă“ 

FOTO Excesele pelerinilor de la Prislop: pârâul cu bani, mizeria lăsată de turişti şi afacerile din jurul mănăstirii

Arsenie Boca, 10 secrete ale celor mai puternice învăţături din Post şi explicaţia unei porunci neştiute - cum se ruga Sfântul Ardealului, cel mai sever călugăr 

Mănăstirea Prislop se extinde. O clădire cu două etaje este construită la intrarea în lăcaşul părintelui Arsenie Boca 

Cruciada măicuţelor din Prislop împotriva micilor. Comercianţi alungaţi de la mănăstirea părintelui Arsenie Boca 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite