Medic infecţionist, agasat de pacienţii suspecţi de COVID-19. Cinci echipaje de  poliţie şi jandarmerie au ajuns la spital

Medic infecţionist, agasat de pacienţii suspecţi de COVID-19. Cinci echipaje de  poliţie şi jandarmerie au ajuns la spital

Mai multe echipaje ale Poliţiei şi Jandarmeriei s-au deplasat la Secţia Boli Infecţioase FOTO vrn.ro

Conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui a fost alertată astăzi de managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă că un medic din cadrul Secţiei Boli Infecţioase este agresat de pacienţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alerta s-a dat chiar în timpul videoconferinţei pe care managerii de spitale o aveau cu preşedintele României. În timpul videoconferinţei, la Prefectura Vaslui pe lângă managerii de spitale au fost prezenţi şi şefii structurilor MAI. 

În timpul desfăşurării videoconferinţei, şeful IPJ Vaslui a fost înştiinţat de managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă că a primit un mesaj de la un medic din cadrul Secţiei Boli Infecţioase care semnalează că este agresat de pacienţi.

În realitate, medicul în cauză a raportat conducerii spitalului că este agasat de pacienţi. Confuzia a creat panică printre autorităţile din Vaslui. La secţia Boli Infecţioase au fost dirijate cinci echipaje de poliţie şi Jandarmerie.

”La faţa locului, nu a fost constatată nicio faptă de natură penală sau contravenţională. Nu a fost vorba de o agresiune fizică sau verbalĂ. Era o stare de tensiune între medici şi pacienţi, care s-a aplanat”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

În secţia Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui sunt internaţi în prezent cinci pacienţi cu suspiciune COVID-19. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: