UPDATE FOTO Accident teribil în Vaslui: patru persoane şi-au pierdut viaţa după ce o maşină a fost lovită de un tren

UPDATE FOTO Accident teribil în Vaslui: patru persoane şi-au pierdut viaţa după ce o maşină a fost lovită de un tren

Accidentul a avut la ieşirea din Vaslui înspre Bacău. FOTO: Ionuţ Balaban

Un accident mortal a avut loc duminică după-amiaza în Vaslui, la ieşirea spre Bacău. Un automobil marca Logan a fost lovit de trenul InterRegio numărul 1866, care circula pe ruta Bucureşti-Iaşi. În autoturism se aflau patru persoane, doi bărbaţi şi două femei, care au murit pe loc. Trei dintre cei patru erau înrudiţi: mamă, tată şi fiică.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE ORA 20.15 Şoferul care şi-a pierdut viaţa avea 54 de ani, în timp ce soţia lui, care se afla în dreapta, avea 49 de ani. Fiica lor, care stătea în spate, avea 25 de ani. Cel de-al patrulea pasager care şi-a pierdut viaţa stătea tot pe bancheta din spate şi era un bărbat de 45 de ani, rudă cu cei trei.

Accidentul a avut loc la trecerea la nivel cu calea ferată de la ieşirea din Vaslui, înspre Bacău. O Dacie Logan cu numere de Galaţi, în care se aflau patru persoane, a fost lovită de trenul Inter Regio 1866, care circula pe ruta Bucureşti - Iaşi. Deşi semnalele acustice şi vizuale erau în funcţiune, şoferul nu a oprit şi maşina a fost izbită din plin de tren.

Automobilul a fost târât 300 de metri, iar în urma impactului un pasager a fost aruncat afară. Ceilalţi trei au rămas încarceraţi. La faţa locului au venit mai multe echipaje SMURD şi ambulanţe, dar cei patru nu au mai putut fi salvaţi.

De asemenea, locomotiva trenului a suferit avarii, motiv pentru care a fost adusă o nouă locomotivă. Conform reprezentanţilor CFR, la acest moment, traficul feroviar de pe ruta Iaşi - Vaslui – Bârlad este întrerupt. Cei aproximativ 60 de pasageri din tren şi echipa de locomotivă sunt în afara oricărui pericol.

Vom reveni cu amănunte!

 

La faţa locului au sosit şi echipaje de la descarcerare FOTO: Ionuţ Balaban 

Imagini din aceeasi galerie
  • La faţa locului au sosit şi echipaje de la descarcerare FOTO: Ionuţ Balaban 
  • Malina a fost distrusă în totalitate FOTO: Ionuţ Balaban 
  • La faţa locului au fost mobilizate impresionante forţe FOTO: Ionuţ Balaban 
Distribuie imaginea
citeste totul despre: