Marţi, 13 ceasuri rele: sfârşit tragic pentru un tânăr de 23 de ani, strivit de un tractor

Marţi, 13 ceasuri rele: sfârşit tragic pentru un tânăr de 23 de ani, strivit de un tractor

Ştefan Cazacu FOTO Facebook

Ştefan Cazacu, de 23 de ani, din localitatea vasluiană Ghergheşti, a murit în seara zilei de marţi, 13 mai. Tânărul, absolvent al Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) Iaşi, a fost strivit de tractorul pe care-l conducea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul s-a produs în sera zilei de marţi, 13 aprilie, în jurul orei 19.00. Ştefan Cazacu (23 ani) conducea un tractor pe DJ 245 B, din direcţia Bârlad spre Ghergheşti. Când se afla pe raza localităţii Miceşti a efectuat manevra de întoarcere pe un drum de piatră şi tractorul s-a răsturnat. Întrucât autovehiculul nu era prevăzut cu cabină, tânărul a fost prins sub capota acestuia. Mai mulţi săteni au sărit să-l ajute şi au sunat la 112. Greutatea tractorului fiind de aproximativ 2 tone, l-a strivit pur şi simplu pe tânăr. Când au sosit al afaţa locului ambulanţierii era deja în stare critică. Echipajul medical al SAJ  Vaslui a făcut tot ce era posibil să-l resusciteze, dar inevitabilul s-a produs.
Subcomisarul Mihaela Ştraub, purtptorul de cuvânt al IPJ Vaslui, a declarat: „Cercetările cu privire la decesul tânărului de 23 de ani, din Ghergheşti, au fost efectuate de poliţiştii Biroului Rutier Bârlad”.
Anchetatorii vor dispune şi o expertiză tehnică pentru a stabili dacă tractorul avea defecţiuni. Se pare că acesta avea defecţiune la ambreiaj. Cel puţin aşa susţine primarul Nixon Ibănescu, ultima persoană care a vorbit cu decedatul: „Mi-a zis cã de câteva ceasuri încearcã sã-i repare ambreiajul si nu reuseste. E posibil ca din aceastã cauzã sã se fi rãsturnat… S-a întâmplat exact în spatele meu, la vreo 50 de metri”.
Ştefan Cazacu a absolvit USAMV Iaşi şi s-a stabilit alături de părinţi. Mai are doi fraţi, ambii plecaţi la muncă în străinătate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările