Legea junglei într-un sat din Vaslui. Un tânăr de 25 ani terorizează localnicii - ultima victimă, atacată cu un topor

Legea junglei într-un sat din Vaslui. Un tânăr de 25
ani terorizează localnicii - ultima victimă, atacată cu un topor

Bărbatul lovit cu toporul în cap a fost transportat la spital

Un individ de 25 ani, din localitatea vasluiană Miceşti, comuna Ghergheşti, terorizează localnicii, agresându-i pe toţi cei care îndrăznesc să i se împotrivească. Ultima victimă este un bărbat de 62 ani, pe care l-a atacat cu un topor, fără niciun motiv. Agresorul este cercetat în stare de libertate, spre disperarea familiei victimei, care, de teamă să nu fie atacată din nou, dorm noaptea cu furca în casă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Elvis Matei (25 ani) este cunoscut ca fiind un individ extrem de violent în comuna Ghergheşti. În 2011 a fost condamnat de Judecătoria Bârlad după ce a snopit în bătaie un consătean, iar în 2010 şi-a băgat toată familia în spital, în urma unor alte acte de violenţă. Atunci şi-a agresat rudele cu o sapă.

Duminică seara, tânărul înarmat cu un topor a venit cu căruţa în satul vecin, Corodeşti, pentru a-i aplica o corecţie unui tânăr, care în urmă cu o săptămâna a îndrăznit să îi facă o observaţie după ce a lovit cu un scaun de plastic un copil de patru ani. Anterior, agresorul a anunţat mai mulţi localnici că a ascuţit toporul pentru a-i veni de  hac fiului bătrânului, pentru că a cutezat îi dea lecţie de educaţie civică.

Pentru că nu l-a întâlnit prin sat, individul s-a deplasat la locuinţa familiei Olaru, care locuieşte la marginea satului. Auzind strigând, propietarul, Marian Olariu (62 ani) a ieşit să vadă cine este, iar în momentul în care a deschis poarta, fără a apuca să spună vreun cuvânt a fost lovit cu toporul în cap.
Bărbatul s-a prăbuşit, inconştient, în ajutorul său sosind soţia. Aceasta a strigat după ajutor, însă cum familia locuieşte într-o zonă mai izolată nimeni nu a auzit-o. A sunat la 112, în zonă fiind dirijat atât un echipaj de la Ambulanţă, căt şi unul de la Poliţie.

"Tânărul de 25 ani se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. După aplicarea loviturii a părăsit zona. În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe, urmând ca încadrarea juridică exactă a faptei să se facă în urma concluziilor medico- legale", a precizat comisarul Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.
Bărbatul de 62 ani a suferit o plagă tăiată de 20 cm în zona capului.

"Tata a fost externat din spital, însă se teme că ar putea fi atacat din nou acest invidiv, care este în libertate. Seara ţin o furcă în casă pentru autoapărare, pentru că pur şi simplu sunt îngroziţi de cele întâmplate.", a declarat fiica victimei.

În cazul în care medicii legişti vor stabili că în urma agresiunii a fost pusă în pericol viaţa bărbatului de 62 ani, agresorul va fi pus sub învinuire de tentativă la omor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: