Lacul Mânjeşti, zonă ecologizată de Clubul „Rotaract“ Vaslui GALERIE FOTO

Lacul Mânjeşti, zonă ecologizată de Clubul „Rotaract“ Vaslui GALERIE FOTO

Membrii clubul Rotaract au făcut curăţenie pe lacul Mânjeşti

Ca în fiecare an, membrii Clubului „Rotaract" Vaslui au făcut curăţenie în zona lacului Mânjeşti şi au reuşit să strângă peste 70 de saci de gunoi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Clubul „Roatarct" Vaslui a arătat că se implică activ în proiecte pentru protecţia mediului. Membrii clubului au organizat, sâmbătă, o acţiune de ecologizare şi strângere a gunoaielor pe lacul Mânjeşti, încercând, astfel, să încerce să schimbe atitudinea celor care iubesc să pescuiască şi care lasă mizerie în urma lor.

15 tineri, printre care s-au găsit şi colegii mai mici de la „Interact" au strâns în aproape 5 ore peste 70 de saci de gunoaie, curăţând zona aflată între baraj şi ponton.


Dă click pe poze pentru a vedea mai multe imagini de la acţiune

„Noi credem că, prin acţiunea noastră, am ajutat atât populaţiile de păsări care locuiesc acolo, cât şi pe pescari şi chiar pe noi. A fost un exerciţiu fizic binevenit. Ne-am gândit şi la alte soluţii pentru ca toţi vizitatorii să conştientizeze importanţa păstrării mediului curat, cum ar fi instalarea mai multor coşuri de gunoi sau înmnânarea unui sac menajer fiecărui pescar", ne-a declarat Alina Roşu, unul din organizatorii acţiunii.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările