La sute de ani de civilizaţie, dintr-un sat izolat în judeţul Vaslui, trei tineri corporatişti aduc legume „curate“ bucureştenilor

La sute de ani de civilizaţie, dintr-un sat izolat în judeţul Vaslui, trei tineri corporatişti aduc legume „curate“ bucureştenilor

Oana, George şi Tudor sunt trei tineri antreprenori care au reuşit să unească în timp un sat izolat din judeţul Vaslui, lipsit de oportunităţi, dar şi de poluare, cu dorinţa bucureştenilor de a consuma produse cât mai naturale şi lipsite de chimicale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nutrivega este afacerea lor cu "legume crescute responsabil", în curs de certificare bio, prin care nu doar că unesc cererea şi oferta aflată la distanţe de sute de kilometri, dar reuşesc să pună umărul şi la revigorarea unei zone defavorizate, uitată de civilizaţie şi de stat, dar perfectă pentru agricultură.

 
Acum, deşi cei trei antreprenori au job-uri stabile în Bucureşti, clienţii îşi primesc sâmbătă dimineaţa comenzile, fără să fie nevoiţi să mai iasă din casă, cu condiţia să facă comandă online până miercuri seara. Oana Gorbănescu, om de cumunicare într-o multinaţională, a povestit despre provocările antreprenoriatului social în zonele sărace, cum este satul Avrameşti din judeţul Vaslui, locul de unde începe povestea legumelor Nutrivega.
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările