Intervenţie maraton a pompierilor: 10 ore au săpat un puţ paralel cu o fântână adâncă de 13 metri pentru a scoate cadavrul unui bărbat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
salvare

Două echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui au intervenit vineri, 1 noiembrie, mai bine de 10 ore pentru a scoate cadavrul unui bărbat căzut într-o fântână cu diametru de 40 de centimetri şi adâncă de 13 metri.

Intervenţia a avut loc în localitatea Butucărie, din comuna Zăpodeni, şi a fost una foarte dificilă, deoarece victima era căzută de mai multe zile în fântână. 

Dificultatea majoră, spun reprezentanţii ISU, a constat în faptul că pe lângă diametrul foarte mic al puţului, acesta avea şi o deviaţie de peste 70 cm la o adâncime de peste 13 metri. În acţiune s-au implicat şi autorităţile locale, primarul comunei închiriind un buldoexcavator de la o societate comercială. 

Cu ajutorul buldoexcavatorului a fost săpat un puţ paralel, cu adâncimea de cinci metri, iar după ce malurile acestuia au fost asigurate, s-a trecut la executarea unui pasaj de trecere între cele două puţuri. Prin orificiul săpat în fântână a putut fi degajată victima, un bărbat în vârstă de 43 ani, din localitate. Operaţiunea de recuperare a durat mai bine de zece ore.

Poliţiştii au declanşat o anchetă pentru a se stabili împrejurările în care şi-a pierdut viaţa bărbatul. Din primele cercetări, principala ipoteză este că acesta a recurs la gestul suicidal.

salvare
salvare

  

salvare
Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite