Incendiu violent la un depozit de lemne din judeţul Vaslui. Şapte echipaje de pompieri, deplasate acolo

Incendiu violent la un depozit de lemne din judeţul Vaslui. Şapte echipaje de pompieri, deplasate acolo

Incendiu la un depozit de lemne în Vaslui FOTO Prefectura Vaslui

Potrivit informaţiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, sunt în flăcări peste 1.000 de metri cubi de lemne, în localitatea Lipovăţ. Nu se cunoaşte cauza incendiului.

Pompierii de la ISU Vaslui acţionează sâmbătă pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la un depozit de material lemnos aflat în curtea unei societăţi comerciale din localitatea Lipovăţ, a informat Prefectura judeţului Vaslui.

Incendiul a cuprins aproximativ 1.000 de metru cubi de lemn şi pentru limitarea şi lichidarea acestuia pompierii ISU Vaslui intervin cu şapte autospeciale, dintre care cinci autospeciale de stingere cu apă, o ambulanţă tip B2 (EPA) şi echipaje specializate.

De asemenea, la intervenţie participă autospeciale din cadrul detaşamentelor de pompieri Vaslui şi Bârlad, precum şi din cadrul secţiei de pompieri Huşi.

La faţa locului sunt prezenţi prefectul judeţului Vaslui, Mircea Gologan şi inspectorul şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Podul Înalt" al Judeţului Vaslui, colonel Niculae Tătaru. Cauza incendiului nu este cunoscută deocamdată, însă pompierii au anunţat că a fost declanşată o anchetă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: