Incendiu la mansarda unui depozit de anvelope din apropiere de Silver Mall

Incendiu la mansarda unui depozit de anvelope din apropiere de Silver Mall

La sosirea pompierilor, focul ardea mocnit

Un incendiu a izbucnit sâmbătă dimineaţa la la acoperişul unei depozit de anvelope din Vaslui, situat la ieşirea din oraş, în apropiere de Silver Mall.

Ştiri pe aceeaşi temă

Imediat la locul producerii evenimentului, s-au deplasat cinci echipaje de pompieri cu trei autospeciale de stins incendii cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie la înălţimi şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Vaslui. Incendiul se manifesta prin ardere mocnită cu degajări mari de fum şi gaze toxice la nivelul acoperişului unei construcţii.


În continuare s-a acţionat pentru localizarea şi lichidarea incendiului şi evacuarea bunurilor materiale de la nivelul mansardei. ”În urma evenimentului, din fericire nu s-au înregistrat victime, iar pagubele materiale au fost limitate la aproximativ 10 mp de planşeu din lemn, 8 mp perete din lemn, 4 mp astereală din lemn. Cauza probabilă de generare a incendiul a fost determinată ca fiind sistem de încălzire neizolat termic corespunzător.”, a precizat slt Ionel Roşu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui.

În prima zi a anului 2016, pompierii vasluieni au fost solicitaţi să intervină a altor două incendii, unul produs la o locuinţă din comuna Cozmeşti şi altul la un depozit de furaje în comuna Puşcaşi. 


citeste totul despre: