Ilie Stan nu s-a bucurat de victoria în faţa Rapidului: „Trebuie să uităm repede“

Ilie Stan nu s-a bucurat de victoria în faţa Rapidului: „Trebuie să uităm repede“

Ilie Stan a venit încruntat la conferinţa de presă FOTO:adevarul

Deşi a debutat cu dreptul, Ilie Stan nu a exaltat, dar a recunoscut că cele trei puncte puse în joc câştigate de elevii săi l-au mulţumit.

Iliesta a declarat la conferinţa de presă de după meci că mai are de lucru la echipă, dar a ţinut să tragă şi un semnal de alarmă elevilor săi. „Sunt bucuros pentru cele 3 puncte, dar vreau să uităm repriza a doua. Le-am spus şi elevilor mei că u joc ţine 90 de minute. A fost,poate, şi automulţumire. Probabil s-au văzut prea repede învingători. Eu zic că altfel vor fi jocurile viitoare. În prima repriză nu se supăra nimeni dacă aveam 5-0.  Cu Dinamo va fi un meci interesant, deoarece ei vin după o înfrângere, iar noi ne dorim să creştem“, a spus Stan. 

De cealaltă parte, tehnicianul giuleştenilor, Marian Rada, a ţinut să specifice că cel ami corect rezultat ar fi fost un egal pentru el. „S-a văzut lipsa de experienţă a elevilor mei. S-a văzut şi lipsa de pregătire şi a jocurilor amicale. Nu am făcut decât două partide amicale cu echipe de Liga a 4-a. Este clar că acest campionat ne-a prins nepregătiţi. Totuşi, era mai corect dacă meciul se termina la egalitate, ţinând cont de desfăşurarea lui, mai ales în repriza a doua“, a spus Rada.

FC Vaslui a învins aseară Rapid Bucureşti, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, în cadrul primei etape a Ligii I din sezonul competiţional 2013-2014.

Citeşte şi:

FC Vaslui-Rapid 2-1: Debut cu emoţii pentru Ilie Stan

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările