Grav accident rutier produs de o elevă de 18 ani din Huşi care avea permis de doar două luni. Maşina a luat foc după impact

Grav accident rutier produs de o elevă de 18 ani din Huşi care avea permis de doar două luni. Maşina a luat foc după impact

Tânăra a fost rănită în urma accidentului

O adolescentă de 18 ani, elevă la un liceu din Huşi, a provocat un grav accident rutier vineri, 12 ianuarie, pe raza comunei Lunca Banului. Conducătoarea auto deţine permis de conducere din luna noiembrie anul trecut, lipsa de experienţă la volan fiind, în opinia poliţiştilor, principala cauză a accidentului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, conducătoarea auto, Maria B., se afla în autoturism alături de o adolescentă de 16 ani, şi se îndrepta în direcţia Broscoşeşti - DN 24 A. 

”La un moment dat, conducătoarea auto a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe sensul opus de mers a intrat într-un gard, apoi într-un copac. În urma impactului autoturismul a revenit pe partea carosabilă şi a luat foc”, a precizat Silvia Manta, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

În urma impactului, tânăra de la volan, a fost rănită, fiind transportată la Spitalul Municipal Huşi, unde medicii au diagnosticat-o cu policontuzii prin accident rutier. Cealaltă adolescentă aflată în autoturism a scăpat doar cu o sperietură.

La faţa locului, pe lângă echipajul SMURD, s-a deplasat şi un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, însă, până la sosirea acestuia, incendiul a fost stins de pompierii voluntari din comună.

Pe numele tinerei de la volan, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

citeste totul despre: