FOTO Paula Seling, spectacol de excepţie la Vaslui: ”Un public extraordinar, o minunăţie de oraş!”

FOTO Paula Seling, spectacol de excepţie la Vaslui: ”Un public extraordinar, o minunăţie de oraş!”

Paula Selind alături de Corala Fantasia

”Biserica „Tăierea Capului Sfântului Ioan Botezătorul – site-ul arheologic Curţile Domneşti” din municipiul Vaslui a fost gazda unui spectacol de excepţie organizat de Primăria Municipiului Vaslui în cea de-a treia zi de Paşte. Paula Seling, preotul Marius Ciprian Pop şi Corala Fantasia au oferit sutelor de vasluieni prezenţi momente de o sensibilitate deosebită.

Ştiri pe aceeaşi temă

La Vaslui, în preajma marilor sărbători creştine a devenit o tradiţie ca în fiecare an municipalitatea să organizeze spectacole de gală în cadrul cărora sunt invitaţi artişti reprezentativi ai scenei româneşti. Vremea frumoasă a făcut ca în acest an Concertul Pascal să se desfăşoare în aer liber, Ansamblul Curţilor Domneşti devenind neîncăpător pentru sutele de vasluieni dornici de un spectacol de calitate.

Paula Seling, preotul-interpret Marius Ciprian Pop, din Cluj, şi Corala „Fantasia”, coordonată de profesorul Vasile Negură au oferit miercuri după-amiază un recital emoţionant de pricesne şi muzică religioasă, întregind astfel frumuseţea Sărbătorilor Pascale.  

Cel mai aşteptat invitat al serii, Paula Seling a fost impresionată de primierea oferită de publicul şi autorităţile din Vaslui: 

”Azi a fost o zi binecuvântată, am cântat în faţa unui public extraordinar, în faţa Bisericii "Tăierea Capului Sf. Ioan Botezătorul” din Vaslui, datorită Domnului Primar Vasile Pavăl şi a gazdei noastre, Părintele Constantin Mogoş şi a întregii echipe. Dacă aveti drum prin Vaslui va recomand să treceţi şi pe la Curtea Domnească, veţi fi profund impresionaţi! Dar întreg oraşul este o minunăţie! Cine vine o dată, sigur revine! Mulţumesc, totodată, Parintelui Marius Ciprian Pop, pentru onoarea de a cânta împreună, multumesc corului Fantasia, o bucurie. Ce bucurie!”, a transmis interpreta la finalul concertului, pe contul de Facebook. 

citeste totul despre: