FOTO Grav accident rutier în Vaslui: un bărbat de 34 de ani a murit, iar o tânără de 18 ani este în comă, după ce un şofer beat a intrat pe contrasens

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO ISU Vaslui
FOTO ISU Vaslui

Un grav accident rutier a avut loc miercuri seara la ieşirea din municipiul Vaslui, spre Bacău. Mai multe echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au intervenit pentru salvarea victimelor.

UPDATE3 Conducătorul auto, vinovat de producea accidentului este din localitatea Ştefan cel Mare. Acesta este cunoscut cu antecedente penale, fiind condamnat în 2016, la un an de închisoare cu amânarea aplicării pedepsei. În prezent, tânărul, care este mecanic auto, se afla în perioada de supraveghere. 

UPDATE 2: Din primele cercetări efectuate de poliţiştii rutieri, rezultă că vinovat de producerea teribilului accident este şoferul autoturismului de culoare neagră, care se afla în stare de ebrietate.

Pe fondul vitezei excesive, şoferul autoturismului VW Golf negru, un tânăr de 21 de ani, a pătruns pe contrasens intrând în coleziune frontală cu un autoturism WV Golf de culoare argintie, condus regulamentar de un tânăr de 34 de ani din Vaslui. 

În urma impactului deosebit de violent, bărbatul de 34 de ani a murit pe loc, iar o tânără de 18 ani a fost grav rănită fiind transportată în comă la spital. O a treia persoană aflată în autoturismul argintiu a fost şi ea rănită, fiind preluată de echipajele medicale.

Şoferul vinovat de producerea accidentului avea o alcoolemie de 0,96 alcool pur în aerul expirat. Tânărul este în afara oricărui pericol.

UPDATE1: Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, una dintre persoanele rănite, o adolescentă de 18 ani, este în stare foarte gravă, fiind transportată în comă la Spitalul judeţean de Urgenţă Vaslui.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Persoana care şi-a pierdut viaţa, un tânăr de 34 de ani era şoferul uneia dintre maşinile implicate în accident.

În urma impactului frontal dintre două autoturisme, o persoană a murit pe loc, iar alte patru au fost rănite. Încă nu se cunosc circumstanţele exacte ale producerii accidentului, mai multe echipaje de poliţie fiind în zonă pentru cercetări. 

La locul accidentului au intervenit două ambulanţe, două autospeciale ISU, un echipaj SMURD, un echipaj de la Descarcerare şi o autospecială pentru transport victime multiple.

accident vaslui
Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite