FOTO Gest extrem al unei doctoriţe din Bârlad. Femeia s-a încuiat în dormitor şi a ameninţat că se aruncă pe geam

FOTO Gest extrem al unei doctoriţe din Bârlad. Femeia s-a încuiat în dormitor şi a ameninţat că se aruncă pe geam

Femeia a renunţat până la urmă la actul suicidal FOTO Sabina Ghiorghe

O doctoriţă de 44 de ani, din Bârlad, a ajuns pe mânile colegilor de serviciu în urma unei tentative eşuate de suicid.

Gestul extrem al femeii a fost reclamat de către soţul acesteia miercuri, în jurul orei 11.30. Bărbatul a sunat la 112 pentru a cere ajutor, spunând că soţia lui s-a încuiat în dormitor şi ameninţă că se aruncă pe geam de la etajul II.

Aparatmentul unde locuiesc cei doi soţi este situat în centrul Bârladului, blocul ONT, aflat chiar peste drum de Primărie. Două autospeciale de la Detaşamentul de Pompieri Bârlad, o ambulanţă şi mai multe echipaje de poliţişti şi jandarmi au intervenit la faţa locului.

Pompierii au încercat să ajungă la femeie cu ajutorul scării cu nacelă. În acelaşi timp, soţul doctoriţei şi poliţiştii au purtat dicuţii cu ea pentru a o convinge să renunţe la gestul extrem. Într-un final, aceasta s-a lăsat convinsă şi a ieşit din apartament însoţită de poliţişti.

"Femeia a fost convinsă de poliţişti să renunţe la ameninţări şi a fost condusă iniţial la sediul Poliţiei Bârlad pentru primele discuţii, apoi a fost dusă la Spitalul Municipal de Urgenţă. Aşa este procedura ca în cazul ameninţărilor cu sinuciderea, persoana implicată să fie dusă la sediu pentru declaraţii", a explicat, pentru "Adevărul", Loredana David, responsabil mass-media în carul IPJ Vaslui.

Deocamdată nu s-a stabilit ce anume a determinat-o pe doctoriţă să ameninţe cu sinuciderea.

Mirela B. (44 ani) este medic de familie şi timp de mai mulţi ani a făcut gărzi la Compartimentul primiri Urgenţe Bârlad, locul unde se află la acest moment sub tratament.

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările