FOTO O familie care se întorcea din Grecia, spulberată de un şofer teribilist. Cinci oameni au murit, iar alţi doi sunt în stare critică în urma unui accident oribil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Opt victime au rămas încarcerate în urma accidentului, cinci dintre ele decedând
Opt victime au rămas încarcerate în urma accidentului, cinci dintre ele decedând

Un grav accident rutier s-a produs în noaptea de 29/30 iunie, pe drumul european 581, în localitatea Bădeana din judeţul Vaslui. Cinci persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte şapte au fost rănite, două dintre ele, printre care o adolescentă de 15 ani, fiind în stare critică.

A fost declanşat planul roşu în noaptea de sâmbătă spre duminică în judeţul Vaslui, în urma unui accident în lanţ produs pe drumul european 581, la ora 01.47. Evenimentul rutier s-a produs la ieşirea din municipiul Bârlad spre localitatea Badeana, comuna Tutova. Au fost implicate trei autoturisme, iar în urma producerii accidentului cinci persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte şapte au fost rănite, două dintre ele fiind în stare foarte gravă. 

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii rutieri, vinovat de producerea accidentului este un tânăr din judeţul Galaţi, care efectuat o depăşire neregulamentară. În autoturismul înmatriculat în judeţul Bacău,condus de tânărul de 31 de ani, din localitatea Gohor, judeţul Galaţi, se aflau cinci persoane (două cupluri şi sora uneia dintre tinere). 

Autoturismul în care se aflau cei cinci tineri a efectuat o depăşire neregulamentară (depăşind un autoturism înmatriculat în Bulgaria) şi a intrat în coliziune pe sensul opus cu un autoturism înmatriculat în Bucureşti, în care se aflau cinci persoane: două familii care se întorceau din concediu din Grecia. 12 persoane au fost rănite în urma impactului înfiorător, opt dintre ele rămânând încarcerate. 

La faţa locului au fost mobilizate forţe impresionante de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă Vaslui. La sosirea cadrelor medicale, patru dintre victime (toate din autoturismul înmatriculat în judeţul Bacău) au fost găsite decedate. O a cincea persoană a decedat la scurt timp după ce a ajuns în unitatea primiri urgenţe a spitalului din Bârlad.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Vaslui, situaţia decedaţilor şi a răniţilor se prezintă astfel: în autoturismul înmatriculat în Bacău: - conducătorul auto - 31 ani din Gohor (GL), o tânără de 17 ani din Gohor (GL), o tânără de 19 ani din Priponeşti (GL) şi un tânăr de 26 ani - Gohor (GL). Cea de-a cincea victimă decedată este un bărbat de 34 de ani din Iaşi, conducătorul autoturismului înmatriculat în Bucureşti. În privinţa persoanelor rănite, în stare critică, cu un prognostic rezervat se află o minoră de 15 ani din Priponeşti (GL). Rănite grav sunt şi cele patru persoane aflate în autoturismul condus de tânărul din judeţul Iaşi: o femeie de 35 ani din Iaşi, o femeie de 33 de ani din Siret Suceava, un bărbat de 35 de ani Bacău şi o fetiţă de 13 ani din Iaşi. În autoturismul din Bulgaria, se aflau doi soţi, de 35, respectiv 32 de ani, ambii din Bulgaria.

Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite