FOTO Declaraţie de dragoste inedită pe o stradă din municipiul Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zeci de afişe au fost lipite pe stâlpi
Zeci de afişe au fost lipite pe stâlpi

Un adolescent din Vaslui a încercat astăzi să îşi recucerească fosta iubită arâtăndu-i public cât de mult o iubeşte. Tânărul a lipit pe zeci de stâlpi de pe principala stradă a oraşului afişe cu declaraţii de dragoste.

Andrei Barnoschi (17 ani) este elev la Colegiul ”Anghel Rugină” din Vaslui. Recent s-a certat cu iubita sa, Alexandra, iar astăzi, pentru a-i arăta cât de mult o iubeşte, a vrut să o surprindă cu o declaraţie de dragoste publică. Astfel, a lipit pe zeci de stâlpi de pe principala arteră a oraşului, strada Ştefan cel Mare, afişe în care transmitea Alexandrei că o iubeşte.

Mesajele cu ”Te iubesc Alexandra!” au fost afişate la primele ore ale dimineţii pe toţii stâlpii, din zona Liceului cu Program Sportiv, până la la fostul cinematograf  Independenţa.

În timp ce unii trecătorii treceau zâmbind pe lângă declaraţiile de dragoste lipite pe stâlpi, alţii au apreciat gestul tânărului de a-şi exprima astfel dragostea faţă de persoana iubită:

”Foarte bine că vrea să îi arate că o iubeşte. Poate ca trebuia să se şi semneze, altfel cine ştie câte Alexandre nu va face să suspine”, a declarat cu umor un vasluian aflat în trecere prin zona Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate. Alţii în schimb, mai insensibili, nu s-au sfiit să rupă câteva dintre afişe.

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite