FOTO Cei trei indivizi care au violat o femeie şi-au lasat-o să moară pe câmp. Ce atitudine au avut în faţa judecătorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La instanţă, cei trei tineri şi-au acoperit feţele
La instanţă, cei trei tineri şi-au acoperit feţele

Cei trei tineri din judeţul Vaslui acuzaţi că au violat o femeie de 49 de ani şi au lăsat-o să moară pe un câmp au fost prezentaţi luni, 11 martie, judecătorilor Tribunalului Vaslui cu propunere de arestare preventivă.

GALERIE FOTO

Cei trei tineri au fost aduşi încătuşaţi la sediul Tribunalului Vaslui, fiind escortaţi de poliţişti. Cu toţii şi-au acoperit feţele la vederea jurnaliştilor, iar în sala de judecată nu au dorit să dea declaraţii, fiind reprezentaţi de avocaţi din oficiu.

În urma deliberărilor, judecătorii Tribunalului Vaslui au admis propunerea înaintată de procurori şi au dispus arestarea preventivă a celor trei inculpaţi. 

Marian Iancu, Ionuţ Chirilă şi Costică Panainte, cei trei agresori cu vârste cuprinse între 16 şi 23 de ani sunt acuzaţi de omor şi viol. Pe numele lor au fost emise mandate de arestare de îndată pentru 30 de zile, măsura preventivă urmând a fi prelungită, înainte de expirarea mandatului.

Reamintim că victima, o femeie de 49 de ani, din localitatea Ghergheleu (comuna Codăeşti) a fost găsită moartă pe un câmp pe 9 martie, dispariţia acesteia fiind sesizată pe 6 martie. Cadavrul dezbrăcat al femeii a fost găsit pe un câmp între localităţile Ghergheleu şi Iaz (satul unde locuiesc cei trei agresori). 

Din primele cercetări, victima locuia singură şi îşi câştiga existenţa muncind cu ziua prin sat. Pe 6 martie, a fost la muncă, la tăiat la vie, la patronul unui magazin din sat. Seara, femeia a mers la magazinul patronului pentru a-şi primi banii şi mâncarea. În local, se aflau şi trei agresori cu care femeia a intrat în discuţie.

Potrivit anchetatorilor, la un moment dat, femeia a mers la toaletă iar la scurt timp, după ea a ieşit tânărul de 23 de ani. Acesta a luat-o  cu forţa, pe jumătate dezbrăcată, şi a aruncat-o într-o căruţă. Împreună cu ceilalţi doi tineri, au plecat spre satul Iaz. Pe drum, aceştia au oprit căruţa şi au violat rând pe rând femeia de 49 de ani. 

După ce au batjocorit-o, cei trei agresori au abandonat victima pe câmp. La audieri, unul dintre minori a declarat că a cerut celorlalţi doi tineri să se întoarcă după victimă, pentru că s-a gândit că aceasta ar putea muri dacă va rămâne peste noapte în câmp, însă niciunul nu a fost de acord. 

A doua zi dimineaţă, patronul magazinului găsind o parte din hainele victimei în toaletă, a sesizat dispariţia acesteia. 

Citeşte şi:

De ce a murit femeia violată de trei indivizi şi abandonată pe câmp dezbrăcată. Verdictul medicilor legişti

Solistul formaţiei Trooper, înfuriat de cazul femeii violate şi lăsate să moară: „Tâmpiţii or să-mi spună şi acum că poate era femeia îmbrăcată provocator“

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite